Merhaba bende bu konuda çok kötü deneyimler yaşadım.İsmini vermek istemediğim bir güzellik merkezine bacak koltuk altı ve yüz bölgesi için lazere gittim alt bacaklarım oldukça azaldı ama üst bacaklarım arttı koltuk altımda azaldı,yaklaşık iki yıl gittim yüzümse berbat bir hal aldı ince tüylerini lazer görmez dediler ve her seferinde jiletlediler olmayan yerlerimden tüy çıktı,erkek yüzü gibi oldu yüzüm psikolojim bozuldu resmen.Şu an o merkezle davalığız o nedenle bu forumda bir şey yazamamıyorum , onların bu yaptığını herkesin bilmesini ve asla oraya gitmemelerini çok isterdim dava sonuçlandığında eğer kazanırsam açıklarım.Bir arkadaşım Amerikan güzellik salonuna gidiyormuş bana tavsiye etti,istemeye istemeye gittim inancım hiç kalmamıştı.Sahibi Amerika'da eğitim almış gittiğimde beni o kadar rahatlattı ki anlatamam bir merkeze daha gitmiştik önce yüzün ne hale gelmiş diyerek moralimi sıfır etti bayan vah vah çekmedi sadece
...Öyle üzüldüm ki sakat sandım kendimi o an dermansız bir hastalığım varmış gibi.Rahşan Hanım çok bilgili hiç üzülme dedi biz bunu hallederiz sadece bana güven ve inan ,senin gibi bir çok müşterimiz var onlarla da görüştüreyim daha çok rahatlayacaksın.İnanın hiç ama hiç umudum yoktu bütün güzellik uzmanlarından nefret eder olmuştum
(...İşlemlerine sadece kendisi girdi asla personeline yaptırmadı bayanı bir görseniz hiç güzellik uzmanlarına benzemiyor zaten ayağında spor ayakkabısı yüzünde sıfır makyaj bir önlü bir kot pantalon ,ama bana garip bir güven verdi hani birine yüzde yüz inanırsınız ya öyle.Yaklaşık dokuz aydır devam ediyorum sadece çene bölgemde biraz tüy kaldı,Rahşan Hanıma ne kadar dua etsem azdır.Tek tavsiyem sabahları erken saate asla randevu almayın çünkü bayan geç kalıyor ,yani dokuz da aldıysanız dokuzbuçuğu göze almanız lazım:)koştur koştur geliyor çok özür dilerim diyor bir kahve içiyor ve başlıyor:)))Onun dışında hiç bir sorun yaşamazsınız gerçekten dürüst ve iyi ve samimi bir insan .İz leke gibi bir olay hiç olmadı bazen bazı bayanlar geliyor yüzlerindeki izleri görmeniz lazım iğneyi ateşte yakıp batırmış gibi.Ben orada kaşa yapılmış epilasyon da gördüm hiç iz yoktu nedenini bayana sordum çok hızlı yapılıp akımın kesilmeden deriden çıkartılıp başka bir tüye geçilmesi dedi.Başarılar dilerim