Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu seçim açıkcası oy kullanmayı düşünmüyordum.gönlüm ak partiden yanaydı önceleri ama cemaatin antepteki nakıpoğlu lar ile icraatlerini görünce önceki seçimlerde AKP ye oy verdiğime çok pişman olmuşdum çünkü resmen maşası olmuşdu. Yakın zamana kadar durum böyleydi. Cemaatle yollarını ayırdığında artık geri dönüş zamanı dedim ama adayı hayellerimi yıktı. Fatma şahin in sosyal politikalar bakanı iken çocuk yuvalarına müzikli çözüm projem için tveetine o kadar mesaj attım ama hanfendi o kadar yoğunki !!!!sonuçta yuvalardaki çocukların sınıflarında orda burda başlarını önüne eğdikleri ezildikleri her dk yı fatma şahine kurban ederim. Bu kadar veballe gaziantep büyükşehir belediyesini kurutursun vallahi. Bu yüzden boş oy kullanacağım. Öyle AKP ye muhalefet olsun diye konuşmayı bile beceremeyen mhp ye nede sigortalar kurumunu bile batıran chp başkanına oyum haram olsun