• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi gazı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Günnde üç defa dörder damla. Bitkisel yağlardan oluşan bir damla benimki. Şimdi gaz problemi biraz azaldı. Günde iki defa kullanmaya başladım

gaz ilacı hangısını kullnıyorsnuz metsıl kullnıorum ben. ben memnunum cok gazı olmadıgı ıcın mı bılmıyorum ama işime yarıor baska hıc kımse memnun degıl sız nasıl dsunuyrsunz dünde zınco aldık dıgerı bıtmeye baslayınca bu bıtkısel galıba ıcerıgınde rezene faln var

Evet canım bitkisel yağlardan oluşuyor zinco. Ben de ilk metsil kullandım işime yaradı memnundum ama başka bir çocuk doktoru zincoyu tavsiye etti bitkisel diye. Ona geçtik. O da işe yaradı. Zaten üç aya kadar kullandık. Şimdi gazı olmuyor çıkartabiliyor sırtını ovalayınca, biz de kullanmıyoruz. Yalnız ek besin verdiğim günlerde gece yatmadan önce veriyorum yine.

ben de zinco kullanıyorum oğluma,çok memnunum,metsilin bebeeklerde uyuşukluk yaptığını söylemişti bir doktor bana.15-20 gündür de kullanmamaya başladım çok şükür gazını kendi çıkarabiliyor artık.ayrıca ben her gün rezene ve kimyon içmeye devam ediyorum,bu çayların da bebeğin gazının çıkmasına etkisi fazla oluyor.

ben de zinco kullanıyordum evet biraz yardımı oluyor ayrıca rezene çayı da veriyordum 1-2 çay kaşığı ve kendim de içiyordum.şimdi 7.aya girdi kızım hala çok gazlı bir bebek ama artık kendi de çıkarabiliyor.

şuan kullanmıyorum ama ilk 2 ay metsil kullandım ben de günde 4 kere 8 damla kullanıyordum. düzenli kullanıldığında çok etkili bi ilaç. sonra bitkisel bişey verdi doktorum onu günde 2 kere 1 ml kullanıyordum. ama o çok etkili bişey değildi.

Back