uzun zamandır rinoplasti için doktor arayışındayım, belki size de faydası olur diye yazmak istedim, geçtiğimiz günlerde gazi üniversitesi hastanesinde doktor Melih Şahin'e randevu aldım, kendisine muayene olmak için 180 TL gibi bir ücret ödedim, kapıdan girdiğim anda burnuma bakıp "ben size estetik tavsiye etmiyorum, ben bu burdu yapamam, deriniz kalın yapsam da iyi bi sonuç alamam" dedi, görünüş olarak oldukça ihtiyacım var estetik operasyona üstelik burnumdaki etlerden birinde büyüme olduğunu dile getirmeme rağmen benimle 30 saniye bile ilgilenmedi (abartmıyorum) yaptığınız burunları görüyorum çok başarılıydı ama dediğimde onlar ince derili dedi. Resmen kalın derili insanlar yaptıramaz gibi bir muameleyle moralim alt üst oldu. Anladığım kadarıyla ciddi bir sağlık probleminiz yoksa ödeyeceğiniz ücretin de tamamı kendisine verilmeyeceği için mümkün mertebe uğraşmak istemiyor, yoğundur evet anlayışla karşılamak istiyorum bu durumu da ama insanlar ücret ödüyor herşeyden önce vakit ayırıp gidiyor biraz olsun ilgilenilmeli bence ben bunu yapamam bence yaptırmayın çünkü yapılsa da güzel olmaz zaten demek hiç etik değil.