- Konu Sahibi menzil5453
-
o olay öyle değil hdp falan yok işin içinde o mahallede yaşayan biri olarak durum şu halk cephesi uzun zamandır esrar eroin bonzai satanlara karşı mahallede savaş aştı hatta yakaladıklarını dövüp ibret olsun diye mahallede dolaştırdı.
şimdi ise geliri kesilen uyuşturucu baronları halk cephesine savaş açtı yani öyle HDP falan yok ortada
vefat eden çocuğumuzada ALLAH tan rahmet diliyorum.
Yav he he öyle oldu muhakkak çok film izlemişsiniz belli etkisinde kalmışsınız..
Ortada resmen oy kavgası var siz nerden bahsediyorsunuz..
o olay öyle değil hdp falan yok işin içinde o mahallede yaşayan biri olarak durum şu halk cephesi uzun zamandır esrar eroin bonzai satanlara karşı mahallede savaş aştı hatta yakaladıklarını dövüp ibret olsun diye mahallede dolaştırdı.
şimdi ise geliri kesilen uyuşturucu baronları halk cephesine savaş açtı yani öyle HDP falan yok ortada
Buna inanırım. Çünkü gerçekte yaşananların basına nasıl alakasız yansıdığını iyi bilirim. İçinde yaşadığım olayların alakası olmayan şekillerde haber olarak yazıldığını çoook gördüm :)
aynen valla sabah işe bir geliyorumm aaa sen gelebildinmi akşam sizin orayı yakıp yıkmışlar falan diyor arkadaşlar
oysaki hiç bişey yok akşam o cadde de annemle markete gittik kasaba gittik :44::44: hiç bişey yoktu böyle saçma olaylar işte
Verdiğin bilgiler için teşekküderim. Peki polis bu satıcılara birşey yapmıyor mu?
zaman zaman baskın yapılıyordu ama cephe kadar etkili olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?