S sentinus Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2010 2 0 36 İzmir 15 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sentinus #1 gazetecilerin iş olanağı olan anakara, istanbul, izmir dışında hangi iller var? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
gazetecilerin iş olanağı olan anakara, istanbul, izmir dışında hangi iller var? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 363 16 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sentinus #2 aslında ne tür gazetecilik olduğunu yazsanız daha kolay cvplardım.. habercilik yapılacaksa; konya,adana,bursa,aydın,manısa,balıkesır vb ismini sıklıkla duyduğunuz yerler olabılır.. magazın basınında yer alacaksanızda;antalya,aydın,muğla,çanakkale,mersin vb yerler..
aslında ne tür gazetecilik olduğunu yazsanız daha kolay cvplardım.. habercilik yapılacaksa; konya,adana,bursa,aydın,manısa,balıkesır vb ismini sıklıkla duyduğunuz yerler olabılır.. magazın basınında yer alacaksanızda;antalya,aydın,muğla,çanakkale,mersin vb yerler..
S sentinus Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2010 2 0 36 İzmir 16 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sentinus #3 teşekkür ederim .magazin değilde yerel ,siyasi haberler için sordum.
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 363 17 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sentinus #4 umarım yardımcı olabılmışımdır.. eğer mezun olduysanız mesleğinızle ılgılı dernek ya da bır odaya gıdın..oradan sıze bırebır yardımcı olurlar dıye düşünuyorum..
umarım yardımcı olabılmışımdır.. eğer mezun olduysanız mesleğinızle ılgılı dernek ya da bır odaya gıdın..oradan sıze bırebır yardımcı olurlar dıye düşünuyorum..