Gazeteci Nuh Köklü öldürüldü

Bize derken ? biz "insanlar" bari insanligimizi bozmayalim , cani'lesmeyelim :KK14:

Cana gelecegine mala gelsin derken yurtdisindaki amcami getirdin aklima :KK43: canim dükkaninda soyguna ugradi dükkan oldugu gibi duruyor ama 10 11 bicak darbesi aldi ölümden son anda döndü zor toparlandi , kac sene sonra tekrar soygun yasadi bu sefer amcamin canina kastetmediler nekadar vitrin cam varsa kirdilar herseyi caldilar gittiler allahin belalari , biz cok sükrettik cana gelecegine mala geldigi icin :KK43:

büyük geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış :KK51:

Şansa yaşıyoruz bu ülkede artık. Valla eşim bir arabayla inada girsei yolumuzu bile kesse, önümüze de geçse sataşma, bulaşma, bırak yol ver gitsin diyorum haklı da olsak içinden kim çıkar deli midir psikopat mıdır belli olmaz diyorum artık hakkımızı bile savunamayacak hale geldik birşey yapar diye. Bu adam da deli raporu varmış bunca beyandan görgü şahidinden sonra bu kadar aklı başında yapıldığı belli olan bir eylemden sonra hala o rapor geçerli olur mu salınır mı endişe içindeyim.

İnsanların vahşileşmeye başladığının farkındayız değil mi? Hoşgörü, saygı, empati gibi insani değerler anlamını yitiriyor..

Pisipisine bir ölüm... Rüya değil ne yazıkki :KK43: Allah rahmet eylesin...

Toplumcak cinnet geçiriyoruz ne yapmak lazım artık kafam allak bullak :KK43: Çok mu bencilleştik acaba? Başkasının hayatını almak ne kadar normal oldu ya.

Allah rahmet eylesin, haberlerde seyrettim inanamadım, hala ne kadar safım ki insanların içindeki vahşinin bir kartopuyla gün yüzüne çıktığına inanamıyorum:KK43: kartopu oynamak öldürür:KK43: yolda yürümek, yan bakmak, yol vermemek, bir araca binmek öldürür:KK43: evde saklanmak bile ölüm demek.

Gerçekten rüya gibi ama en kötüsünden kabus bu:KK43:

En iyisi evden dışarı çıkmayalım:KK57:
İnsan yanlışlıkla cam kırdı diye öldürülür mü (Bilerekte yapsa kimsenin bunu yapmaya hakkı yok)
İnsanlık nereye gidiyor.
Aman kar yağıyor her yerde ,kimse çıkıp kar falan oynamasın.Pisi pisine ölebiliriz.

Allah rahmet eylesin,ailesine sabır diliyorum.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, haberlerde seyrettim inanamadım, hala ne kadar safım ki insanların içindeki vahşinin bir kartopuyla gün yüzüne çıktığına inanamıyorum:KK43: kartopu oynamak öldürür:KK43: yolda yürümek, yan bakmak, yol vermemek, bir araca binmek öldürür:KK43: evde saklanmak bile ölüm demek.

Gerçekten rüya gibi ama en kötüsünden kabus bu:KK43:
Eve internet bile bağlatmayalım tek oluruz mazallah sonu tecavüz ve ölüm...

Bu adam aile içi şiddet, polise mukavemet, ve sahtecilik suçlarından sabıkalıymış. Benim raporum var bırakırlar demesi bu yüzden demek ki. Millet olarak kafayı yedik

X