Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önce güzelce ojemi sürdüm,daha sonra gazeten kestiğim küçük dikdortgen parçalardan birini yazının düz olmasına dikkat ederek tırnagıma koydum ve kolonya döktüm biraz bastırdım 10 a kadar saydım ve yavasça kaldırdım,ta taaaaa :) En sonda parlatıcımı sürdüm.
bikaç hafta önce bende denemiştim ilk deneyimim hüsran olsa da ikincide başarmıştım ama sen rengini güzel seçmişsin ben öylesine beyaz yapmıştım böğ çok güzel olmş seninki cnm
neredeyse bi yıldır yapmak istiyordum baskılı oje ve en sonunda geçen hafta denedim yapması hiç zor değil çok basit değişik renklerde yapabilirsin. şuan hala tırnaklarımda baskılı oje var ara ara değişiklik yapmak istediğimde uygularım artık. ben pudra pembesi renk ojede denedim cok hoş durdu. tavsiye derim.
A m o n r a sayesinde tanıştım ben de bu gazete baskılı oje ile Hemen denemiştim çok hoş duruo gerçekten Ben açık bi renk üzerinde denemiştim gride de gayet hoş durmuş.