• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazete baskılı oje

seda.sndr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
109
0
96
Samsun
İşte benimde baskılı ojeeeem..Çok bekletmedim ama güzel çıktı :)

zuiejp.jpg

Önce güzelce ojemi sürdüm,daha sonra gazeten kestiğim küçük dikdortgen parçalardan birini yazının düz olmasına dikkat ederek tırnagıma koydum ve kolonya döktüm biraz bastırdım 10 a kadar saydım ve yavasça kaldırdım,ta taaaaa :) En sonda parlatıcımı sürdüm. :21:

bikaç hafta önce bende denemiştim ilk deneyimim hüsran olsa da ikincide başarmıştım ama sen rengini güzel seçmişsin ben öylesine beyaz yapmıştım böğ:9: çok güzel olmş seninki cnm:52:

Evet gerçekten çok güzel olmuş, kırmızı hariç herhangi bir renk süremem oje olarak yakıştırmıyorum kendime ama bunu mutlaka deneyeceğimm.

neredeyse bi yıldır yapmak istiyordum baskılı oje ve en sonunda geçen hafta denedim yapması hiç zor değil çok basit değişik renklerde yapabilirsin. şuan hala tırnaklarımda baskılı oje var ara ara değişiklik yapmak istediğimde uygularım artık. ben pudra pembesi renk ojede denedim cok hoş durdu. tavsiye derim.

French ve kırmızı vazgeçilmezim.
Malesef beğenmedim

A m o n r a sayesinde tanıştım ben de bu gazete baskılı oje ile :69:
Hemen denemiştim çok hoş duruo gerçekten
Ben açık bi renk üzerinde denemiştim gride de gayet hoş durmuş.

Back