Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende yatak odamı alırken aman allahım bi heves bi heves akşamına kadar bekleyemedim internette gördüğüm an gerçi hala çok seviyorum ama bazen diyorum çok acele ettim diye, güle güle kullan canım ben değişikliği çok sevdiğim için uygun bi yatak odası almıştım bi kaç sene sonra değiştirirm diye.. önemli olan evimizde huzurla yaşamak..
bak bu da benim yatak odam benimkisi 5 kapılı olan DOĞTAŞ - Felicia Yatak Odası
Bende yatak odamı alırken aman allahım bi heves bi heves akşamına kadar bekleyemedim internette gördüğüm an gerçi hala çok seviyorum ama bazen diyorum çok acele ettim diye, güle güle kullan canım ben değişikliği çok sevdiğim için uygun bi yatak odası almıştım bi kaç sene sonra değiştirirm diye.. önemli olan evimizde huzurla yaşamak..
canım baktım resime gerçekten çok güzelmiş...zaten en sevdiğim renkltir kahve ve tonları...ben evlenirken venge mobilyalar modaydı ve bizde aldanıp aldık işte... aslında yeni mobilya alacak olsam şimdiki moda olan beyazı da almam sanırım...bu senin aldığın rengin asla modası geçmez ve çok akıllıca bi seçim yapmışsın...bende bu renkte alırım kesin eminim...hem şık hem kullanışlı...hemde kir leke olmaz parmak izi olmaz...çok mantıklı seçim canım güle güle kullan... bu arada kapakların sürgülü olmamaı da çok iyi olmuş..sürgülü kapaklar yerden tasarruf için ideal evet ama kullanışı zor canım, çocuklar ellerini sıkıştırıyor falan baya tehlikeli anlayacağın....bende kapaklı olmasını isterim ama az daha eskisin bakıcaz artık :)
yaa bnmde 6 ay sonra düğünüm var, ben de bu yatak odasını almayı düşünüyorum ki büyük ihtimalle de bunu alıcam :) nasıl duruyor ya yatak odanda kullanışlı mı renkler çok koyumu ayyy çok merak ediyorum biraz tarif eder misin canımm ?
ya country sitili bir yatak odası ya da o olmazsa doğtaşın bu felicia'sını almayı düşünüyorum henüz karar veremedim :/
merhaba gazel
aşağı yukarı aynı günde evlenmişiz seninle
çok şık yatak odan tabi bizim zamanımızda koyu renk çok revaçtaydı
benm de kahve ama ben pek memnun değilim açıkçası hatta bugünlerde boyama fikri aklımdan çıkmıyo
güle güle kullan cnım
benim zevkime hitap etmedi. koyu renkler boğucu geldi..perdeler falan klasik sevmiyorum..aydınlık iç açıcı ortamları severim.. ama siz güle güle kullanın.. ille yorum yapın, bakıp geçmeyin dediğin için yazdım bunları da