- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız gazel o kadar resim koydun geceyarıları sonra sildin ne vardı çekinecek iyi yapmışsın koymakla resimleri bide taksit yapmasan şöyle ağız tadıyla baksakalınma haa sakın şaka şaka :) canım yatak odan güzelmiş yatak örtüsü perde uyum içinde yalnız mobilyan koyu renk tozu başa beladır eminimki..canım mutlu huzurlu olunda gerisi boş güzelmiş ...abajur niye tek?bitek ona takıldım çift olsa daha iyi olurdu...neyse maaşallah subhanallah diyorum ben kaçaaarrr
![]()
Benim tarzim olmasa da, cok sik olmus. :)
Güle güle kullanin.
Benimde yatakodam koyu kahve. Surekli tozunu aliyorum ama olsun cok sik duruyor raziyim.
Yatak ortune bayildim sik durmus
teşekkür ederim canım vakit ayırıp yorum yazdığın için... kağıtla kaplamanı tavsiye etmem canım..çünkü sonradan sökülünce yapışkan izi kalıyor o izleri çıkarmak için çabalarken de bu sefer dolaba zarar veriyorsun... tabi sen bilirsin yinede.... siyahtan vazgeçemiyorum ama kullanırkende nerden aldım ben bunu diye hayıflanıyorum hep :) ama kahve benim en vazgeçilmez tengimdir... salonumda oturma odamda hep kahve ve tonları mevcuttur...kahve asla modası geçmmeyen bi tarz ve renktir.... sende benim kafadansın demekki...çok şıkmış yatak odan ana toz alma derdi var işte
benimde maun rengi bun sefer toz değil ama el izi su lekesi kalıyo bend eona deli oluyorum
siyah sevmem ama krem tonlarına bayılıyorum bende her tarafın kahve yeni oturma odamı da kahve tonu almışım
ama farkında değilim işte göz sevdiği rengi arıyor
yatak odasında beyaz da güzel oluyo ya
özellikle küçük odalarda mekanı ferah gösteriyor
ben şimdi maun olan kapakları kaplamayı düşünüyorum toz pembeye bakalım kağıt bulabilecek miyim
evinde güle güle otur canım
abajura da takılma tek de hoş olmuş resim koymuşsun diğer tarafa da
ben zaten komidinin üstünde abajurada karşıyım ya sadeliği seviyorum
belki hiç kullanmadım o yüzden bir tuhaf gelyor
yeni evimde de kullanmayı düşünmüyorum nedense
bordo güzel renk yatak örtün güzelmiş güle güle eskit canım
bende beyazları çiğ buluyorum ama böyle parlak olmayan krem varya işte onlara bayılıyorum ama sadece yatak odasına yakışacağını düşünüyorum .yoksa salona yakışmıyor .
yaaa ben burayı inan yeni gördüm gazel güzelmiş geniş ferah bir yer odan örtü ve perden uyumu güzel olmuş sen gerçekten bayağı bir toz alman gerekir bu odada diğer odaları yakında bekliyoruz .......
çok harika canım benmde yatak odamda yan perdeler olcak çok çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın canım![]()
amin canım teşekkür ederim sanada nasip etsin dileğince...
yatak odan çok şıkmış canım..çokta düzenli..mutfağınıda gördüm orasıda çok temiz ve düzenliydi..eminim evinin geri kalan kısımlarıda öyledir..koyu renk mobilyayı bende çok çekiyorum benimde bütün evim venge biz eşyalarımızı alırken koyu renkler modaydı görünüşe aldandık aldık şimdi günde iki kez toz alsam yeridir üstelik çok tozlu bi şehirde yaşıyorum..prontonun spreyi işe yarıyo biraz daha geç toz tutuyo eşyalar tavsiye ederim..abajurun tek olması benimde hoşuma gitti..güle güle huzurla oturun evinizde..