gazel'in yatak odasi.. :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar tüm evi bi türlü tam çekip de koymak nasip olmadı :) inşallah koyacam sonra tamamını :)
$Fotoğraf0080.webp$Fotoğraf0079.webp$Fotoğraf0077.webp$Fotoğraf0082.webp

kız gazel o kadar resim koydun geceyarıları sonra sildin ne vardı çekinecek iyi yapmışsın koymakla resimleri bide taksit yapmasan şöyle ağız tadıyla baksak:1::1:alınma haa sakın şaka şaka :) canım yatak odan güzelmiş yatak örtüsü perde uyum içinde yalnız mobilyan koyu renk tozu başa beladır eminimki..canım mutlu huzurlu olunda gerisi boş güzelmiş ...abajur niye tek?bitek ona takıldım çift olsa daha iyi olurdu...neyse maaşallah subhanallah diyorum ben kaçaaarrr:nazar::nazar:

kız gazel o kadar resim koydun geceyarıları sonra sildin ne vardı çekinecek iyi yapmışsın koymakla resimleri bide taksit yapmasan şöyle ağız tadıyla baksak:1::1:alınma haa sakın şaka şaka :) canım yatak odan güzelmiş yatak örtüsü perde uyum içinde yalnız mobilyan koyu renk tozu başa beladır eminimki..canım mutlu huzurlu olunda gerisi boş güzelmiş ...abajur niye tek?bitek ona takıldım çift olsa daha iyi olurdu...neyse maaşallah subhanallah diyorum ben kaçaaarrr:nazar::nazar:

bundan sonra kimseye yorum yapmamaya karar verdim geztapocum...millete ben sayfa sayfa döktürüyorum millet iki satırı çok görüyo valla...bende bakıp bakıp gececem artık :) beğen tuşuna tıklayıp geçecem :) bi sen yorum yaptın allah razı olsun valla sende olmasan konularımız havada asılı kalıcak yani :) sağol tatlım haklısın valla taksit oldu biraz ama hepsini çekmek bi nasip olmadı yaa...ilk fırsatta tüm evi koyacam :) abajur niye tek oldu anlatayım...ben aslında çift almaya gittim ama hatırlarsan pek gözüme hitap eden bişey bulamadım....aradan zaman geçti eşim hediye olarak beğenmiş bunu almışş.. bende beğendim ama niye tek aldın dedim ne bileyim düşünemedim dedi :) haklı ya ne bilsin erkekler dimi...eee dedim iki tane komidin var bari ordan tahmin etseydin dedim :) ne bileyim hiç aklıma gelmedi dedi.. :) öyle oldu artık ikincisini de alıcam ama eşimin aldığı yerde pembe ve beyazı kalmış sadece..gelirse inşallah alıcam... renge gelince bordoyu çok severim kırmızı tonları yani....bekarken hep hayalimdi kırmızı yada bordo yapmak odamı...yaptımda seviyorum bu rengi...ama dediğin gibi dolaplar siyah bezdirdi canımdan günde üç sefer toz al yetmez valla..bıktım ama napıyım düşünemedik alırken...inşallah bende beyazlara dönecek gibiyim az daha eskisin bakıcaz artık... :) halı da bordo aslında çıkmamış resimde... bütünüyle bordo bi oda işte... yorumuna teşekkür ederim canım..

Benimde yatakodam koyu kahve. Surekli tozunu aliyorum ama olsun cok sik duruyor raziyim.

Yatak ortune bayildim sik durmus

teşekkür ederim canım...toz sorunu olmasa bende çok seviyorum koyu renkleri...asletli bi renk siyah kahve falan..daha derin gösteriyor bence evi... beyazlar çok çiğ geliyor bana..ve en kısa zamanda modası geçecek beyazın eminim...ama seninkide kahveymiş bak ne güzel asla kahvenin modası geçmez... anlık moda renkler değildir siyah kahve bence.... yatak örtümü bende çok seviyorum ama ufak oğlum üzerindeki pulları zahmetsizce tek tek koparıyor :)

bende beyazları çiğ buluyorum ama böyle parlak olmayan krem varya işte onlara bayılıyorum ama sadece yatak odasına yakışacağını düşünüyorum .yoksa salona yakışmıyor .

çok şıkmış yatak odan ana toz alma derdi var işte
benimde maun rengi bun sefer toz değil ama el izi su lekesi kalıyo bend eona deli oluyorum
siyah sevmem ama krem tonlarına bayılıyorum bende her tarafın kahve yeni oturma odamı da kahve tonu almışım
ama farkında değilim işte göz sevdiği rengi arıyor
yatak odasında beyaz da güzel oluyo ya
özellikle küçük odalarda mekanı ferah gösteriyor

ben şimdi maun olan kapakları kaplamayı düşünüyorum toz pembeye bakalım kağıt bulabilecek miyim

evinde güle güle otur canım
abajura da takılma tek de hoş olmuş resim koymuşsun diğer tarafa da
ben zaten komidinin üstünde abajurada karşıyım ya sadeliği seviyorum
belki hiç kullanmadım o yüzden bir tuhaf gelyor
yeni evimde de kullanmayı düşünmüyorum nedense

bordo güzel renk yatak örtün güzelmiş güle güle eskit canım

çok şıkmış yatak odan ana toz alma derdi var işte
benimde maun rengi bun sefer toz değil ama el izi su lekesi kalıyo bend eona deli oluyorum
siyah sevmem ama krem tonlarına bayılıyorum bende her tarafın kahve yeni oturma odamı da kahve tonu almışım
ama farkında değilim işte göz sevdiği rengi arıyor
yatak odasında beyaz da güzel oluyo ya
özellikle küçük odalarda mekanı ferah gösteriyor

ben şimdi maun olan kapakları kaplamayı düşünüyorum toz pembeye bakalım kağıt bulabilecek miyim

evinde güle güle otur canım
abajura da takılma tek de hoş olmuş resim koymuşsun diğer tarafa da
ben zaten komidinin üstünde abajurada karşıyım ya sadeliği seviyorum
belki hiç kullanmadım o yüzden bir tuhaf gelyor
yeni evimde de kullanmayı düşünmüyorum nedense

bordo güzel renk yatak örtün güzelmiş güle güle eskit canım
teşekkür ederim canım vakit ayırıp yorum yazdığın için... kağıtla kaplamanı tavsiye etmem canım..çünkü sonradan sökülünce yapışkan izi kalıyor o izleri çıkarmak için çabalarken de bu sefer dolaba zarar veriyorsun... tabi sen bilirsin yinede.... siyahtan vazgeçemiyorum ama kullanırkende nerden aldım ben bunu diye hayıflanıyorum hep :) ama kahve benim en vazgeçilmez tengimdir... salonumda oturma odamda hep kahve ve tonları mevcuttur...kahve asla modası geçmmeyen bi tarz ve renktir.... sende benim kafadansın demekki...

bende beyazları çiğ buluyorum ama böyle parlak olmayan krem varya işte onlara bayılıyorum ama sadece yatak odasına yakışacağını düşünüyorum .yoksa salona yakışmıyor .

bende sırf beyazı sevemedim bi türlü... nedense çocuk odası gibi gelir gözüme...ama dediğin gibi krem rengini severim kahve gibi asil gelir bana

yaaa ben burayı inan yeni gördüm gazel güzelmiş geniş ferah bir yer odan örtü ve perden uyumu güzel olmuş sen gerçekten bayağı bir toz alman gerekir bu odada diğer odaları yakında bekliyoruz .......

yaaa ben burayı inan yeni gördüm gazel güzelmiş geniş ferah bir yer odan örtü ve perden uyumu güzel olmuş sen gerçekten bayağı bir toz alman gerekir bu odada diğer odaları yakında bekliyoruz .......

teşekkürler canım..evet çok zorluyor toz almak napıyım işte düşünemedik evlenirken hevesle aldık şimdi ceremesini çekiyoruz işte :)
inşallah çekince koyacam resimleri canım...

çok harika canım benmde yatak odamda yan perdeler olcak çok çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın canım:16:

yatak odan çok şıkmış canım..çokta düzenli..mutfağınıda gördüm orasıda çok temiz ve düzenliydi..eminim evinin geri kalan kısımlarıda öyledir..koyu renk mobilyayı bende çok çekiyorum benimde bütün evim venge biz eşyalarımızı alırken koyu renkler modaydı görünüşe aldandık aldık şimdi günde iki kez toz alsam yeridir üstelik çok tozlu bi şehirde yaşıyorum..prontonun spreyi işe yarıyo biraz daha geç toz tutuyo eşyalar tavsiye ederim..abajurun tek olması benimde hoşuma gitti..güle güle huzurla oturun evinizde..

yatak odan çok şıkmış canım..çokta düzenli..mutfağınıda gördüm orasıda çok temiz ve düzenliydi..eminim evinin geri kalan kısımlarıda öyledir..koyu renk mobilyayı bende çok çekiyorum benimde bütün evim venge biz eşyalarımızı alırken koyu renkler modaydı görünüşe aldandık aldık şimdi günde iki kez toz alsam yeridir üstelik çok tozlu bi şehirde yaşıyorum..prontonun spreyi işe yarıyo biraz daha geç toz tutuyo eşyalar tavsiye ederim..abajurun tek olması benimde hoşuma gitti..güle güle huzurla oturun evinizde..

çok teşekkür ederim canım..elimden geldiğince düzenli tutmaya çalışıyorum evimi...ufak bi oğlum var canavar da diyebilirim, ona rağmen elimden geldiğince işte :)
evet aynen bende 3 yıl önce evlendim ve bütün mobilyalar kahve tonları ve venge dolaplardı...benimde yatak odam saf siyah, salonum venge... aynı dediğin gibi toz almaktan bıktım iyice her ne kadar koyu renkleri sevsemde tozu yıldırdı :)

Back
X