• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları gaza mücize çözüm :))

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeyonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
86
0
86
Kocaeli
:sm_cool: arkadaşlar 3 aylık erkek bebişim var. 3 ay boyunca kullanmadığımız hiç bir şey (rezene, anason, muskat, sap simplex, nurse harveys....) kalmadı. en son annemin komşusu karanfil çayını önerdi. ümitsizce onu da denedim. 2 sıvazlamada deliler gibi oğluşumun gazı çıktı ve bebişim rahatladı. bilginize :))

yarım kahve fincanı suya 3 karanfil atıp kaynatın, mamadan ya da sütten sonra 1-2 çay kaşığı vermeniz yeterli, biz doktorumuza da sorduk çözüm olduysa kullanabilirsiniz dedi.

yaaaaaa:(şu an yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam yani:( topici görünce dedim ki hah yıllardır süren gaz sorunuma çare buldum ama nerdeeeee :(bebişler içinmiş bu formül.neyse başka bahara artık...

yaaaaaa:(şu an yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam yani:( topici görünce dedim ki hah yıllardır süren gaz sorunuma çare buldum ama nerdeeeee :(bebişler içinmiş bu formül.neyse başka bahara artık...

fark etmez bence bir dene. karanfil gaz sökücüymüş. en ilk duyduğumda inanmadım. netten araştırdım. denemende fayda var. bizim ufaklığı patır patır alttan üstten söktürüyor kaydirigubbakcemile3

canım bana anne sütünü arttırır diye çörek otu tableti tavsiye etmişlerdi. süt artmadı ama gaz konusunda müthiş rahatlattı dene bence.

Back