gaz

loti

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
11
2
16
Kayseri
arkadaşlar merhaba oğlum 7 buçuk aylık ve gaz sorunumuz geceleri tavan yapıyor.. neredeyse her 20 dkkada bir uyanıyor. neredeyse herseyi denedim olmuyo ne zaman gecer? içime su serpecek birileri yok mu :S

dile kolay 7 buçuk ay....allah kolaylık versin.benim kızım 3 aylık bitti sayılır gaz krizleri. dün hava güzel diye dışarı çıkarttım.ama çocuğumu üşütmüş olacağım ki bütün akşam kıvrandı çocuğum..kusarken bir hal oldu.gazı olunca kusuyor. ayaklarını sıcak tutmak şart...

Ayaklarına sıcak su koyduğumda daha da azıtıyor.. Duyduğum herşeyi denedim hatta yurt dışından ilaç bile getirttim yok yok tek merak ettiğim şey ne zaman bitecek yoksa alıştık artık geceleri uyumamaya eskiden gündüzleri de çok ağlardı cıkartamazdı de şimdi hareketlendi çıkarıyor bolca da gece sağa dönse uyanıyo sola dönse uyanıyo gazı olmadı mı hiç kıpırdamadan yatıyo.. Pff ya sabır...

Benim bebeğimde henüz 1 aylık ama son 10 gündür özellikle geceleri gaz sıkıntısı var doktor nurse harveys ilacını verdi 1 ay deneyecez bakalım ama cidden çook zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…