• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Gaz Yagi iLe Sac Uzatma..?

aLiye03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
930
5
46
Danimarka
Arkada$lar bende buradaki bir cok bayanlar gibi, saclarimi uzatmak icin bir cok yötem uyguladim ama "sac" forumunda dikkatimi ceken gaz yagi oldu.. bir cogumuzda biliriz ki gaz yagi bitlenen kiz cocuklarinda kullanilir genelde. Sonucta gaz yagi da bir cesit yag.. saci cok cabuk uzatiyormu$.
Arkada$imizin birinin mesajini okudum, onun tanidigi birisi bitlenmi$ bu gaz maskesini uygulami$.. bir kac hafta icinde saclari nasil uzadi güle$ti sekil veremiyordu o kadardi yani.. diyor.
Haftada 1 kez uygulayip 2 saat sacta bekletmek gerekiyormu$. Dün denedim, nasil kafamdaki kilcal damarlar harekete gecti anlatamam... 2 saat boyunca sac diplerime sanki birisi masaj yapiyordu.. yikadiktan sonrada sacimda ne kokusu kaldi ne bi$i, ve de yumu$acik oldu piril piril cok güzel bakim yapti. Ben umutluyum, ba$ta pek sicak yakla$madim ama zararli bir$ey olamaz diye dü$ündüm, zararli olsa bitlenen kizlarin kafasina sürmezlerdi.. :) UMUTLUYUM cünki kilcal damarlarin harekete gecmesi iyiye isaret, uzamayi hizlandiriyor anlamina gelir..
1 ay boyunca aksatmadan uyguluycam, sonucu sizlerle payla$irim.. $imdilik bu kadar, kendi uyguladigim bir$eyi sizinlede payla$mak istedim.

ben bunada cesaret edemem sigara içmeyin ocağa yaklaşmayın.

Tabi o da farkli bir$ey.. Kendim sigara icmedigim icin öyle bir sorunum yok. Ama sacimizi uzatmak icin neler yapmiyoruz ki.. 2 saat duracak sacta, 2 gün degil yani sabredilmeyecek bi süre degil aslinda.. Gercekten isteyenler 2 saat sigara icmeyip ocaktan uzak dura bilirler mesela...

nerden buluruz acep bu gazyağını arkadaşlar?:59:

Ben yurt di$inda ya$adigim icin TR de nerelerde satiliyor bilmiyorum, ama birisinin yorumunda okumu$tum petrolden almi$tim diyordu.. petrole bi ugra sor istersen. Ben burda rahatlikla her marketten bulabiliyorum.

gaz yağı saç derisini yakar.deriniz pul pul dökülür.Bir kerede birşey olmaz ama sürekli yaparsanız derinizi tahriş eder.saç uzatması da ondan. saç derinizi zorluyor.kılcal damarları harekete geçiriyor.sonra deri hastalığına yakalanmayın!

:) Ôyle olsa ilk ba$ta ufak kiz cocuklarin sac derisi rahatsizlanirdi sanirim.. bitlenen kizlarin saclarina genelde bu gaz maskesini yaparlar. Cok iyi hatirliyorum annem karde$im okulda bitlenip geldiginde haftada 3 kez gaz yagi sürerdi sacina, bitler tamamen yok olana kadar.. Ve ufak cocuklarin cildi daha hassas olmasina ragmen cilt sorunu felan olmadi.
Uygulayip uygulamamak ki$inin kendine kalmi$, ben uyguladim memnun kaldim burada da payla$tim.

Son düzenleme:
Gaz yağı bitkisel değil madeni yağ çeşidi bir petrol türevidir,ağır metal içerir... kızçocuklarının saçına sürülmeside yanlıştır zira sürülen gazyağı kafa derisi tarafından emilerek kana karışır...kullanmak istiyorsan devam et tabii ki ama kanında birikmeye başlayan ağır metallerin sonuçlarından nasıl kurtulursun bilemiyorum , sadece sen değil bir çok kişi saç uzatmak için yanlış şeyler kullanabiliyor bireysel olarak kullanmayın desekte dinlemeyeceksiniz ama hiç değilse sağlığı tehdit etme ihtimali olan şeyleri burada yazmayın neticede bir kişi bile kullanıp zehirlenirse sorumlusu siz olursunuz bilginize...

Ben kimsenin kafasina vura vura sizde yapin demedim, kendim denedim diye payla$tim..
Hatta ba$liga bile "Gaz Yagi iLe Sac Uzatma..?" yazdim soru i$arteiyle birlikte ki bu konuda bilgisi olanlar paylassin diye. Sizde yapin demek degil benim amacim, bunun yerine aslinda sormak amacli, deneyip tecrübe edinenler ve bu konuda bizi aydinlatmak isteyenler olabilir diye... :)

Ben kimsenin kafasina vura vura sizde yapin demedim, kendim denedim diye payla$tim..
Hatta ba$liga bile "Gaz Yagi iLe Sac Uzatma..?" yazdim soru i$arteiyle birlikte ki bu konuda bilgisi olanlar paylassin diye. Sizde yapin demek degil benim amacim, bunun yerine aslinda sormak amacli, deneyip tecrübe edinenler ve bu konuda bizi aydinlatmak isteyenler olabilir diye... :)

Tamam işte canım,o denemiş bir şey olmamış bende deneyeyim diyecek insanların sayısı hiç azımsanmayacak kadar mevcut bu forumda. Ben denemeden sana sonucunu burdan söylüyorum, gazyağı ağır metal içerir ve bu da zehirlenmeye sebep olur, daha kötüsü gazyağından dolayı kafa derisi çekildiği için bir süre sonra toplu saç dökümü başlar.Kullanma, kullandırma...Eski insanlar ellerinde imkan yokken bit için kullanmışlar ama onlarında kwel şampuanları olsaydı onlarda gaz yağı yerine şampuan kullanırlardı inanki...

Back