Gaz Verdiğini Sanan Arkadaş

Şimdi anladım eşinizi o evden kaçırmak için uğraştığınızı sanıyor daha doğrusu sanmıyorda tatmin olmak için aklı sıra size laf sokuyor bariz kıskançlık

Ay kızlar kusura bakmayın.İlk sayfada cevap bölümünde mesajın devami var.Az meraklandirdim galiba TV programları gibi

Bence arkadasinla yakinligina gore degisir mesele. Aranizda sakalasmanin dozuna bagli. Kotu bisey de yok ki bunda. Kayinvalidesine yakin oturanlara hep denir saka yollu da olsa aman uzaklas ordan diye.
Sen de biraz yanlis anlamissin gibi...
Savaşina devam et diye bağırırsa alaycı şekilde sen de yanlış anlar mıydın?

Savaşina devam et diye bağırırsa alaycı şekilde sen de yanlış anlar mıydın?
Savasina devam et dediyse ne demek istemis olabilir?
O zaman ya sen kayinvalidenden rahatsiz oldugunu bu kizla paylastin ya da bu kiz hakkaten bi taraflarindan uyduruyor.

Kızlar selam, ne insanlarlalmuhattap oluyoruz şu dünyada? İnsanların taklidini eden, arkasından kaş göz eden, çok mutluyum deyip duran, senin bir sıkıntın olsa ve paylaşsan daha sonra bunu alay konusu eden insanları gördükçe midem bulanıyor.Bu insanların üstüne bütün hışmımla bir kussam ne güzel olurdu? :KK53: :KK49: Neyse gelelim benim mevzuya... Ev aldım, tatil ve yatırım amaçlı tripleks daire.Aile apartmaninda oturuyoruz yani k.v. ile
altlı üstlüyüz.Ev almamı kutlaya

hani devamı yazmamışsınız kio_O

BayanHicKimse .!.:
Savasina devam et dediyse ne demek istemis olabilir?
O zaman ya sen kayinvalidenden rahatsiz oldugunu bu kizla paylastin ya da bu kiz hakkaten bi taraflarindan uyduruyor.
K.v.le aramizin bozuk olmasıni bilmesi onun bu konuda alaycı şekilde konuşması hakkını doğurmaz.Benim eleştirdiğim nokta İnsanlarin özellerrinin alaya alınması.

K.v.le aramizin bozuk olmasıni bilmesi onun bu konuda alaycı şekilde konuşması hakkını doğurmaz.Benim eleştirdiğim nokta İnsanlarin özellerrinin alaya alınması.
Biraz sert misin ben mi alinganlik yapiyorum?
Neyse insanlar her zaman karsisindakinin zayif noktasini yakalamaya ugrasir. Bu is ortaminda da boyle, aile ortaminda da boyle, karikoca hayatinda bile boyle. Bi koz verirsin milletin agzina, o doner doner yine seni bulur. Tabi ki yanlis ama bu boyle... Kimseye guvenip de en ufak sir vermemek lazim.

[QUOsHicKimse, post: 39708801, member: 431173"]Biraz sert misin ben mi alinganlik yapiyorum?
Neyse insanlar her zaman karsisindakinin zayif noktasini yakalamaya ugrasir. Bu is ortaminda da boyle, aile ortaminda da boyle, karikoca hayatinda bile boyle. Bi koz verirsin milletin agzina, o doner doner yine seni bulur. Tabi ki yanlis ama bu boyle... Kimseye guvenip de en ufak sir vermemek lazim.[/QUOTE]
Yok sertliğim falan yok.Teşekkürler...Kimseye laf sır vermeyeceksin.Çok doğru.

Özet: aile Apartmanı'nda olağan kv-gelin çekişmesi. Cevabınızı vermişsiniz, çok kafaya takmayın.

X