Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Savaşina devam et diye bağırırsa alaycı şekilde sen de yanlış anlar mıydın?Bence arkadasinla yakinligina gore degisir mesele. Aranizda sakalasmanin dozuna bagli. Kotu bisey de yok ki bunda. Kayinvalidesine yakin oturanlara hep denir saka yollu da olsa aman uzaklas ordan diye.
Sen de biraz yanlis anlamissin gibi...
Savasina devam et dediyse ne demek istemis olabilir?Savaşina devam et diye bağırırsa alaycı şekilde sen de yanlış anlar mıydın?
Kızlar selam, ne insanlarlalmuhattap oluyoruz şu dünyada? İnsanların taklidini eden, arkasından kaş göz eden, çok mutluyum deyip duran, senin bir sıkıntın olsa ve paylaşsan daha sonra bunu alay konusu eden insanları gördükçe midem bulanıyor.Bu insanların üstüne bütün hışmımla bir kussam ne güzel olurdu? Neyse gelelim benim mevzuya... Ev aldım, tatil ve yatırım amaçlı tripleks daire.Aile apartmaninda oturuyoruz yani k.v. ile
altlı üstlüyüz.Ev almamı kutlaya
K.v.le aramizin bozuk olmasıni bilmesi onun bu konuda alaycı şekilde konuşması hakkını doğurmaz.Benim eleştirdiğim nokta İnsanlarin özellerrinin alaya alınması.BayanHicKimse .!.:Savasina devam et dediyse ne demek istemis olabilir?
O zaman ya sen kayinvalidenden rahatsiz oldugunu bu kizla paylastin ya da bu kiz hakkaten bi taraflarindan uyduruyor.
Biraz sert misin ben mi alinganlik yapiyorum?K.v.le aramizin bozuk olmasıni bilmesi onun bu konuda alaycı şekilde konuşması hakkını doğurmaz.Benim eleştirdiğim nokta İnsanlarin özellerrinin alaya alınması.