- 28 Ocak 2009
- 475
- 89
- 39
-
- Konu Sahibi sevdicicegim
arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ediyoruma.s.
evet gerçekten berbat bi durum akşam biyere gitme konusuna katılıyorum bende aynı sıkıntıyı çekiyorum çünkü 9 aylık gibi oluyorum genelde akşamları inanılmaz şişiyo ve rahatsız ediyo
şeker yüklemesinin zor olduğunu hiç düşünmemiştim ben sıvı şeyleri içemiyorum ilaç olarak nasıl yapcam dayancam bilmiyorum ben iğnedir herhalde die düşnümüştüm.mafoldumben
bunu mecbur yaptırmak zorundayız değilmi bebiş için katlancam artık:sinifsinif::sinifsinif:
Hamileyken bende gaz problemi çekiyodum. Bak canım aktarlarda hindistan cevizi var. Ceviz gibi bişey. Gaz için söyle veriyolar. Onu havanda döv. Yarım tatlı kaşığı bile işe yarıyo. Doğunca bebeğine bile verebilirsin. İçine biraz toz şeker koy ama bebeğe verirken, acı tatı çünkü.
merhaba, yürüyüş ve 3 lt. kadar su bence faydalı oluyor..ilaca aşvurmadan önce düzenli olarak bunu deneyin derim...
ben günde 3 litre su içiyorum hiç içmedim desem mutlaka 1 buçuk litree bitiyorum.yürüyüşte harekette ediyorum sürekli ama ne mümkün kurtulmak bu bana çözüm değil canım ilaçta kullanmak tabiki istemiyorum ama çare arıyorum dayanamıyacak haldeyim çünkümafoldumben