rezene çayını bebeklerinize nasıl veya ne ile veriyorsunuz arkadaşlar.
milupanınkini aldım kaşıkla mı verelim biberonla mı sizce?
ve siz ne kadar veriyorsunuz??
gaz sorunumuz çok fazla da!!
ama canım metsilde şimdi yasaklandı die biliyourm sanırım beyne bir zarar veriyormuş kimyonu dene sen bana çok faydası oldu yada muskat cevizibenim bebegimde aşırı gazlı zinko pek işe yaramadı.metsil diye bir damla var onu kullanıyoruz o daha iyi geldi.
evet onu bıçağın ucu ile ufala sonra çay kaşığına koy sütünden üzerine sağ ve bebeğine emzirme esnasında ver bak göreceksin hemen gaz çıkaracak ama bir zaman sonra onada bağışıklık yapıyor ama en azından 15-20 gün rahatatır seniarkadaşlar gaz icin.çörek otu yağını ve muskat cevizini önerdiler bana.ama çörekotu yağı direk mi veriliyor bilmiyorum.acaba kullananlar varmı?birde bu muskatı kazıyarak alsakta bana bebek için iri geldi bebek yutabilirmi kullananlar bilgilendirirlerse sevinirim.
denedim banyo ii geliyoo ama bu seferde hasta olacak die korkuyorum bedtime die bir masaj yağı var ondan aldım oda ii geliyor akşama deneyeceğim emziğe alışsa ii olacaktı ama almadı kızım benanımcanım benim tavsiyem gündüz uyutma.oyunlar ,agular filan yap uyumasın ki gece uyutabilesin.bir de uykudan önce ılık bir banyo ve masajı denedinmi
Benim bebeğim 25 günlüktü.emdikten sonra gazını ağzından hayatta çıkarmadı bu yüzden çok gazlıdı.sürekli morarır derecede ağlıyordu damlalar filan fayda etmedi.çaresiz internetten okuduğum şeyi yaptım.sütüme biraz kimyon kattım sadece 3 gün 3 kaşık olacak şekilde verdim.evet faydası oldu bebeğim pıtır pıtır gazını yaptı ama gel gelelim kakasını yapmamaya başladı.neredeyse bir hafta yapmadı hergün yapması gerekirken.ıkınıyo sıkılıyo yapmıyo.doktora götürdük ne dese!! bişey bu çocuğun BAĞIRSAKLARINI FELÇ ETMİŞ dedi.kendime o kadar kızdım ki.el kadar bebek.cahilliğim ve başımda danışacak bir büyüğüm olmadığından dolayı bebeği ne hale getirdim.sonra fitil bağırsak şurubu,damlalar el kadar çocuğa uyguladık.şimdi 1 aylık hala kakasını yapamıyor.yani diyorum ki anneler kulaktan dolma bilgileri uygulamayın.bırakın ağlasın,saflaşıp uyumasından iyidir.bu dönem geçici nasılsa .sabredin derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?