Gaz sıkışması hamilelik belirtisi mi?

Semsemaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
117
39
13
32
Merhabalar bir yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz rabbim nasip ederse bu ay 2. Kez ovulasyon testiyle yumurtlama günü değerlendirdik yumırtlamadan 3 gün sonra gaz sıkışması yaşamaya başladım ama aşırı derecede sabah uykumdan uyandırıp kıvrandırıyo akşam uyutmuyo adetime 9 gün var başka hiçbir belirti yok gaz sıkışmask yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı?

Hayırlısı olsun canim.. ama çok erken daha..

Benim yumurtlamam da 22 Temmuz.22-23-24 değerlendirdik eşimle.3.gün bende de yoğun bir şekilde gaz başladı,bel ağrısı,yumurtalık tarafında ağrı gibi ..Adetime de 8 gün kaldı.Ne yaptın acaba? Test yaptın mı ya da kan testi?

Benim yumurtlamam da 22 Temmuz.22-23-24 değerlendirdik eşimle.3.gün bende de yoğun bir şekilde gaz başladı,bel ağrısı,yumurtalık tarafında ağrı gibi ..Adetime de 8 gün kaldı.Ne yaptın acaba? Test yaptın mı ya da kan testi?

Evet cnm gebelik yok maalesef belirti aramayı bıraktım artık zira kalmadı zaten araştırmadığım belirti hiçbiride gebelikle sonuçlanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…