Gaz sancisinin en ust seviyesini ne kadar sure de atlattiniz ?

SevonO

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
6
1
1
27
Oğlum 49 günlük 3 gün önce ye kadar çok rahat gaz çıkartıp sancısız günler geçiriyorduk ama 3 gündür inanılmaz ağlama nöbetleri sancılar başladı çoğu kişi belirli saatlerden bahsetmiş ama asla saati yok uyanık olduğu heran ağlıyor gaz damlası kullanıyoruz gazını çıkarıyor 15 20 dk rahatlıyor sonra tekrar ağlamaya başlıyor takı uyuup kalana kadar uykuları 45 dk 1 saat arası bazen 2 saat uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor 3. Aya kadar bu şekil de devam etmiycrk herhalde diye düşünüyorum tecrübeli anneler içimi rahatlayın lütfennn!!

Tam anlamiyla 2 ay bitti mama destegini kestim ozaman rahat ettik. E bide 3 aydan snra bebek hareketlendigi icin sindirmesi kolaylasiyor. Ayaklarini usutmemeye calis. E bebekte İcinde kiraz cekirdegi olan bi kese vardi isitip yatagina koyulan gaz sancilarina iyi geldigi soyleniyordu banada hemsire tavsiye etmisti ancak yaz oldugundan almadim ben. Gazinin ciktigindan emin olun bir iki gegirmeyle cikmiyor o gaz maalesef. Youtubdan yenidogan gaz cikarma videolarina bak hareketlwr baya faydali oluyor. Yapilabilecekler bunlar bu surec zorlayici ve en guzel cozumude zaman. Bebis buyudukce azalacak

Tesekkur ederim oneriilerin icin bir kac gundur telefonu elime alıp bakamamistim bu surede biraz hafifledi bu sekilde bir donguye giricek galiba kiraz cekirdeginin kemerini kullaniyorum ve sanirim o hafifletti agriyi birde patigini alip denicem faydasi oluvagini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…