lavman yaptırın iyi geliyor.Ne olur bir şey söyleyin ne iyi gelir ne rahatlatır çok kötü karnım berbat ağrıyor gaz sancım var
kefir, probiyotik yogurtNe olur bir şey söyleyin ne iyi gelir ne rahatlatır çok kötü karnım berbat ağrıyor gaz sancım var
Gaz söktürücü pahalı bitkisel ilaçlar var eczanelerde onlardan alıp kullanın. Mesala gasspas.Ne olur bir şey söyleyin ne iyi gelir ne rahatlatır çok kötü karnım berbat ağrıyor gaz sancım var
Metsil içtim probiyotik aldım sancima iyi geldiGaz sancısı olduğundan eminseniz, mutlaka hareket edin ki o gaz çıksın..
bkz: Gaz sancısını gideren egzersizler
Eki Görüntüle 3493236
Gaz sancısıydi berbat birseydi hareket edemiyordum metsil ve probiyotik aldım iyi geldiDayanılmayacak gibi bir ağrı gaz olmayabilir. Küçükken annem karnımız çok ağrıdığında şekerli su yapardı hemen geçerdi hala olsa şekerli su veya çay içerim gerçekten de geçer
Probiyotik ve metsil içtim iyi geldi bide papatya çayı ictimgazsa sıcakj su torbası ve sıcak duş iyi geliyor ama bence sizin gaz değil
Daha önce da gaz sancınız olmuş. İlle bir şey vardır demiyorum ama bir doktora görünseniz fena olmaz. En azından nedenini öğrenir, yememeniz gereken gıda varsa onu yemezsiniz.Gaz sancısıydi berbat birseydi hareket edemiyordum metsil ve probiyotik aldım iyi geldi
Gastrit var canım dikkat ediyorum ama özellikle stresli dönemlerimde oluyor bu bir aydır da çok stresli geçti hayatım hiç dinlenemedimDaha önce da gaz sancınız olmuş. İlle bir şey vardır demiyorum ama bir doktora görünseniz fena olmaz. En azından nedenini öğrenir, yememeniz gereken gıda varsa onu yemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?