Bebek Beslenmesi gaz sancısına kimyon

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pnr03

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
38
0
16
Afyon
slm kızlar 1 aylık bebeğim var gaz sancıları çekiyo yavrum netten arartrdım çoğu kişi kimyon diyo bu kimyonu nasıl yapıcz yapan varmı acı olmaz mı bebek için

slm kızlar 1 aylık bebeğim var gaz sancıları çekiyo yavrum netten arartrdım çoğu kişi kimyon diyo bu kimyonu nasıl yapıcz yapan varmı acı olmaz mı bebek için

canım ben nette yazanı bilmem ama ben doğum yaptığımda kimyonu gaz için kendi yemeklerimin üzerine atarak yerdim ama bebeğime hiç vermedim verildiğini de duymadım hiç bence senin yemen gerekiyor yemeklerinde falan kullanarak çünkü minicik bebeğine nasıl vereceksin mantıksız bence

Son düzenleme:
çoğu kişi yazmış bende araştırma yapıyorum bende şaşrdım acı olmaz mı diye ama teşekkürler yinede

Canim ben esra eroldan duymus ablama soykemistim ve bebegine uyguladi esra erolada dua etti:)
Cok faydasini gordu
Arkadasimin eltiside dr a sormus verebilirsin demis
Cevremde zararini gorwn duymadim
Denemekre fayda var canim

1 fincan sıcak suya yarım kaşık yada 1 çay kaşıgı at
beklet yani kimyonu dibe çöksün biraz rengi çıkınca
1 çay kaşıgı bebegine gerisi sana canım

Back