Gaz sancısıı !!!

Esincmrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
4
0
1
29
8 haftalık hamileyim dün geceden beri gaz sancım var ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapmalıyım geçmesi için uyuyamıyorum

8 haftalık hamileyim dün geceden beri gaz sancım var ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapmalıyım geçmesi için uyuyamıyorum
Benim aşırı gaz durumu hâlâ sürüyor. Bazen böbreklerime vuruyor ama tuvalete çıkmakla ilgili sorunum yok. Bol su içip kuru kayısı hoşafı yiyin. Çiğ sebze de gaz yapıyor çünkü

Benim aşırı gaz durumu hâlâ sürüyor. Bazen böbreklerime vuruyor ama tuvalete çıkmakla ilgili sorunum yok. Bol su içip kuru kayısı hoşafı yiyin. Çiğ sebze de gaz yapıyor çünkü
Yemek yemeye korkar oldum bu gaz yüzünden 3 gündür kuru kayısı yiyorum bide hoşafı deniyim

Kuru incir kuru kayısı yiyin sabahları zeytinyağı için elmayı kabuklu yiyin bana doktorum bunları tavsiye etti bir de yürüyün yürümek baya etkili

Kuru incir kuru kayısı yiyin sabahları zeytinyağı için elmayı kabuklu yiyin bana doktorum bunları tavsiye etti bir de yürüyün yürümek baya etkili
O kadar halsizim ki sürekli uykuluyum hiç bi şey yapamıyorum nerdeyse sizin nasıl geçti bu süreciniz

O kadar halsizim ki sürekli uykuluyum hiç bi şey yapamıyorum nerdeyse sizin nasıl geçti bu süreciniz
Çok şükür ilk zamanlarda biraz bulantım harici bi sıkıntım olmadı. İlk hamileliğimde de şimdi de sorunum sabit kabızlık. Dediklerimle aşmaya çalışıyorum. Uyumaya çok fırsatım olmuyo 3 yaşında bi kızım daha var ilk hamileliğinse uyu boool boool zira ilk 4 5 ay doğumdan sonra uykuya hasret kalma ihtimalin yüksek

12.haftadan sonra vitaminlerine bakılıyo onları kullanmaya başladığında biraz daha iyi hissedersin. Doktoruna söyle mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…