merhaba arkadaşlar
aynı dert den yakınan bırı olarak maalesef bu gaz ve kolık aglama sorununun nasıl üstesınden gelecegımızı bılemıyorum oglumda da aynı sıkıntıyı yasamıstım. kız bebeklerde gaz olmaz demıslerdı heveslenmıstım ama cook var
ve tabııkı kolık. aksam saat 7 den 11 e dek fena bır surec yasıoruz
hem kendını hem bızı cok yıpratıyor.. zınco - metsıl-rezene bunları kullanıyorum daha bır fayda goremedım
sakınlessın dıye emzırıyorum ama meme ıle kavga edıyor gorsenız.. kıvranıp duruyor.
sızlere sub sımple yı sormak ıstıyorum damla mıdır? eczanelerde bulur muyuz?
Arkadaşlar bu nurse harvey's i ben de aldım bi deneyim dedim.Bizim de gaz sorunumuz ve sürekli ıkınma sorunumuz var.Bir iki kez verdim sanki daha da çok artırdı gibi geldi.Acaba bir süre düzenli kullandıktan sonra mı etkisini gösterir.Kullananlar yardımcı olursa sevinirim...
arkadaşlar bebeğinde gaz sancısı olan varmı?saatler sürüyorsunuz?o.ne yapsakta boş.siz neler yapıyorsunuz?
benım de kızımda gaz olayı cok yoğundu hala var fakat azaldı oncekıne gore.ben zıncodan fayda gormedım nurse harveysı tavsıye ederım sap sımplex le aynı ıcerıkteymıs. om-x dıye bır gaz ılacına da ıyı dıyorlar.ınsaallah bu surecı hepımız daha az sıkıntıyla atlatırız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?