E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
arkadaşlar bebeğinde gaz sancısı olan varmı?saatler sürüyorsunuz?o.ne yapsakta boş.siz neler yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ahh tam benim yarama parmak bastınız.çoook gazlı bi kızım var.alttan üstten o kadar çok çıkarmasına rağmen bitmiyor.sürekli ıkınıyor yavrum kıpkırmızı kesiliyor.bu nedenle uykusuda çok bölünüyor rahat uyuyamıyor bizide uyutmuyor dolayısıyle.sanırım aynı zamandada kolik.akşamları dahada yoğunlaşıyor.ne ilaç ne hareket ne masaj hiç bişey fayda etmiyor.tek çare var oda zaman.
bebegın kac aylık canım.nerede buyuk bır bebek gorsem ne mutlu bunun sancısı kalmamıstır dıyorum onların o durumu anne babaları perısan edıyor...:senağlama
canım kızım 5 gün sonra 2 aylık olacak.herkes 3 aylık olunca geçer diyor bakalım inşallah.anneliğin tam tadını çıkaramıyorum.yatırdığımda bi kaç dakka sonra başlıyor huzursuzluğa.gün içinde ya sallanıyor(sallamaktan bacaklarım kopacak) ya uyuyo( çok yoğun çabalar sonucu) yada ağlıyor.akşamları daha kötü oluyor.çok rahat çok sorunsuz bi hamilelik geçirdim ama şimdi acısını çıkarıyor cadı.
BENİMKİ DE bütün gün ıkınıyor ve kıpkırmızı oluyor gazını çıkarınca rahatlıyor fakat o da uzun sürmüyor.zincoyu denedim işe yaramadı.şimdi nurse harveys aldım inşallah iyi gelir.inanın onu öyle görünce ağlıyorum.akşamları daha da feci oluyo.saatlerce ıkınıyor uyuyamıyor ve sürekli emmek istiyor.rezene çayını iyi diyorlar.denesem mi acaba?