Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bebeğinin 2 ayağınıda kaldır karnına doğru yavaşça götür gazı çıksın eyer mama veriyorsan mamanın içine biraz zeytin yağı koy ver karnına hafif masaj yap. Zeytin yağı ver birer çay kaşığı bağırsakları yumuşasınki gazını. ÇıkarsınArkadaşlar 3 aylık bebegım var. Geceleri çok gazı oluyor ve uyuyamıyor. Etkılı Bi yöntem biliyorsanız benumle paylaşır mısınız lütfen.
Yapıyorum. Gaz damlası verıyorum zeytınyagı kimyon kaynatıp verıyorum. Masaj yapıyorum. Gaz çıkarıyor ama sancısı devam edıyo. Sabah 7 de uyuyoruz artıkCanım bebeğinin 2 ayağınıda kaldır karnına doğru yavaşça götür gazı çıksın eyer mama veriyorsan mamanın içine biraz zeytin yağı koy ver karnına hafif masaj yap. Zeytin yağı ver birer çay kaşığı bağırsakları yumuşasınki gazını. Çıkarsın
Bebeğin yeri sıcak olsun zaten gaz sancısı 4. Ayda falan geçer merak etme bebeklerin bağırsakları tam gelişmediği için öyle oluyularYapıyorum. Gaz damlası verıyorum zeytınyagı kimyon kaynatıp verıyorum. Masaj yapıyorum. Gaz çıkarıyor ama sancısı devam edıyo. Sabah 7 de uyuyoruz artık![]()
Bebeğin yeri sıcak olsun zaten gaz sancısı 4. Ayda falan geçer merak etme bebeklerin bağırsakları tam gelişmediği için öyle oluyular
Doktor gaz damlası verdı. Onu kullanıyorum. Kimyon kaynatıp verıyorum. Zeytınyagı verıyorum. Masaj yapıyorum. Ama her gece aynı şey. Sancısı tutuyorSiz neler denediniz de olmadı? Ona göre yazalım.
EmziriyomusunYapıyorum. Gaz damlası verıyorum zeytınyagı kimyon kaynatıp verıyorum. Masaj yapıyorum. Gaz çıkarıyor ama sancısı devam edıyo. Sabah 7 de uyuyoruz artık![]()
EmziriyomusunValla hep beklıyorum. Bu ay bıysın geçer şu ay bıtsın geçer diyorlar. Bakalım artık![]()
Gazlı şeyler yemıuorum ki. Ya mileet kola içiyo fasulye yıyo. Ben gazlı şeyler yemıyorum. Yıne boyleBence gaz damlası harici bişey vermeyin ağızdan zeytinyağı bile olsa onu hazmedecek yapıda değil henüz diye biliyorum. Youtube de gaz videoları var ayşe önerin özellikle onları tavsiye ederim. İlk 3 4 ay böyle oluyolar malesef kesecek bi çözüm yok. Siz yediklerinize dikkat edin kimyon kullanın
Evet. Arada Bi mama verıyorum. Bebelac aldım yemedi. Şimdi sma kullanıyorum. Ama ek gıdaları fazla istemıyo. Çok emmek istyo. Memeyle uyuyoEmziriyomusun
Emziriyomusun
Yuttuğumuz hava bile gaz yapıyo bebeklerde de yapar. Kendinin bebeğin ayaklarını sıcak tut. Humana still tea var sen iç sütünden bebeğe de geçer sakinleştirir onu. Gaz damlası ne kullanıyorsun ben 2 tane farklı marka kullanıyodum Nurse harveys bitkisel bir damla tavsiye ederim.Gazlı şeyler yemıuorum ki. Ya mileet kola içiyo fasulye yıyo. Ben gazlı şeyler yemıyorum. Yıne boyle
Sende yediklerine dikkat et gazlı şeyler ve gaz yapıcak şeyler yeme birde ayaklarını sıcak tut bazen annedende geçebiliyomuş bebeğe yani dikkat ama stres yapma ben 2 tane büyüttüm gaz derdi gerçekten insanı mahfediyo. Ama yinede büyüyorlar ve biz o günleri unutuyoruz.Evet. Arada Bi mama verıyorum. Bebelac aldım yemedi. Şimdi sma kullanıyorum. Ama ek gıdaları fazla istemıyo. Çok emmek istyo. Memeyle uyuyo
Benim uykusuzluk mahvedıyo. Çok gerılıyorum. Her gun sabah uyuyoruz. Çıldırcam artıkSende yediklerine dikkat et gazlı şeyler ve gaz yapıcak şeyler yeme birde ayaklarını sıcak tut bazen annedende geçebiliyomuş bebeğe yani dikkat ama stres yapma ben 2 tane büyüttüm gaz derdi gerçekten insanı mahfediyo. Ama yinede büyüyorlar ve biz o günleri unutuyoruz.
Belkide bebeğin memeye bağlı ve hep istediği içi uyumuyodur. Eyer öyleyse gece yatmadan önce mama ver hem karnı tok olur hem o yatar hemde siz rahat edersiniz biraz ben mesela geceleri mama verirdim gündüz sadece emzirirdim öyle daha iyi belliki sütünüz az bebek doymuyorBenim uykusuzluk mahvedıyo. Çok gerılıyorum. Her gun sabah uyuyoruz. Çıldırcam artık
Bendeoyke düşündüm önce. Ama benım kızım emzik gbi kullanıyor benıBelkide bebeğin memeye bağlı ve hep istediği içi uyumuyodur. Eyer öyleyse gece yatmadan önce mama ver hem karnı tok olur hem o yatar hemde siz rahat edersiniz biraz ben mesela geceleri mama verirdim gündüz sadece emzirirdim öyle daha iyi belliki sütünüz az bebek doymuyor
Yavaş yavaş onu alıştırıcan sen biraz sabır göster bazı emzikler var meme başı gibi onu kullan eyer çekmiyosa emziğin başına tatlı bişey siürki emsin biran önce alışsın kızın sadece boş memeni emiyo ve oda hem gaz yapıyo hemde seni mahfediyoBendeoyke düşündüm önce. Ama benım kızım emzik gbi kullanıyor benımama verıyorum ama illa uyanıp meme istiuo. Mesela şimdi mama verim ardına meme verim. Sanki o kadar açmış gbi yıne memeyı alıyo bırakmıyor