Gaz sancısı, yan taraf boşluğunda ağrı şeklinde baskılama sorunu

avecedemir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
44
14
40
merhaba kızlar. kabızlığım yok aksine bazen afedersiniz ishale yakın yapıyorum büyük tuvaletimi. böyle 1 hafta 10 gündür midem barsaklarım bi husursuz. gece guruldamalar oluyor gaz baskı yapıyor çıkaramıyorum. bi ara yan tarafımı özellikle sağ sıkıştırıyor gaz baskı yapıyor gibi. sesleri ve gazın içimde gezdiğini hissedebiliyorum. uff çok kötü bir durum midem devamlı ben buradayım diyor. yağlı yiyemiyorum hazımsızlık da var. midem ağrıyor bazen sabahları midem bulanıyor. doktora gidiyorum ama bir şey çıkmıyor. bir kaç gündür sabahları mide koruyucu alıyorum ama o da sadece yanmayı baskıladı. probiyotik alıyorum uzunca bir süre anibiyotik kullandığım için ama yok o da etki etmedi fazla. pankreoflat vardı evde ondan aldım ama yok o da etki etmiyor. siz ne önerirsiniz? başına böyle bi şey gelen oldu mu?? nasıl kurtuldunuz? çoğu ilaç da ishal yapıyor ne yapacağımı bilemez durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…