biliyorum kolik olduğunu ama bizim koliğimiz çok enteresan hani belli bi saati var diyorlar ya bizim asla yok ne zaman ne kadar olacağı hiç belli değil ve hiçbir şekilde zaptedilmiyor malesef önceden kucağımda gezdirerek duruyodu hatta öyle uyuya kalıyor daha doğrusu sızıyordu artık öylede ağlamaya başladı hatta şöyle söyleyeyim kucakta hiçbir şekilde durmak istemiyor oturtup gazını çıkartırdım ne oturmak ne masajla gazını çıkarttırmak mümkün olmuyo artık dışarı çıkarttığım an çığlık kıyamet banyo yaptırırken bi derece iş kurulanma ve giyinmeye geldimi yine çığlıklar krizler sallanmak desen o da aynı yok yok yok gaz gidericiler bi nebze rahatlatıyo ama kısa süreli malesef.öneriler için teşekkürler[/QU
ne saati ya,o saat bizim de hiç olmadı maalesef...24 saat o haldeydik biz de..zaten hala da 24 saat huysuzuz...doktorumuza sormuştum ben de..bunun saati varmış,diğer zamanlar gazsız çocuklar gibi uslu duruyorlarmış,o saat gelince kuduruyorlarmış diye...hayır demişti.tüm gün de sürebilir..işte seninki de benimki de o cinsten anlayacağın..şansımıza...bir hafta sonra 4.ayımızı bitiricez inşallah.şu halimiz normal gazlı bebkler gibi...yani herkesin şikayet ettiği gazlı döneme ben şükreder durumdayım şu an.bu da koliğin bitmiş hali yani düşün işte..bıçak gibi kesiliyor ağlamalr demişlerdi ama hiç de öyle olmadı benimki.inşallah seninki ööle olur.20dk ağlamadan dursa bayram ediyorum.evet hala ağlıyor ama kriz şeklinde değil,mızıldama...tabii ilgilenmezsen anında haykırmaya geçiyo sıpa..bakalım ne zaman tamamen bitecek!!!allah yardım etsin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?