- 9 Ekim 2009
- 1.851
- 6
- 156
Merhabalar ben foruma yeni üye olan ve derdimi paylaşıp bi nebze rahatlamak isteyen bir anne olarak benim durumuma benzer durum yaşayanlardan bir teselli arıyorum :) genelde herkes 15 günlükken başlayan gaz sancısıyla anlıyor derdini bizdeyse malesef doğduğundan beri sıkıntıdayım ilk 1 1,5 ay sadece benim kucağımda yattı ilk günler bir göğüsteki süt bittiğinde diğerine geçmek için kendini yırttı ve süt gelmeyince kıyametleri koparttı bu yüzden yatamamaktan boynum tutuldu doğal olarak hiçbirşey kullanamadım ağrıdan sancıdan kıvrandım durdum ve bu arada bebeğim hep tepemde sonra yanıma yatmaya alıştı ve ancak şimdilerde yatağına yatıyor(3,5 aylık) ama bu da mutlu etmeye yetmiyor beni çünkü gaz sancısı denen şu dert bizi mahvediyor gecede en az 5 kere kalkıyoruz bazen gece uyanıveriyoruz gündüz uyursa şükrediyorum çünkü çok zor bi ihtimal bütün gün ne yapsam ağlayan bi bebek tam susturdum derken krize girerek ağlayıp moraran bi bebek ve ben çaresizlikten tükenmiş durumdayım muhakkak bunları yaşayanlar vardır siz neler yaptınız merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim :Saruboceq: