Gaz Sancıları 😝

cagszcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
79
73
38
31
Merhaba kızlar. 5.5 aylık kiz bebeğim var. Halen sabahlara kadar ıkınıyor hic uyumuyor. 3 ayda geçer diyorlarfi bizimlo tam gaz devam. pandemi nedeniyle kontrole gidemedik. artık kafayi yemek üzereyim. İkınmaktan hic yerinde durmuyo kendini orfan oraya atiyo. Bir de desteksiz buyutuyorum. uykusuzluk bir de gaz sancilari bitmeden diş derdi başladı. ayakta zor duruyorum artık.

Sıcak su torbası deneyebilirsiniz. Dikkat edin çok sıcak olmasın bir de ağzı açılıp bebeği yakma vakaları olmus

Sıcak su torbası deneyebilirsiniz. Dikkat edin çok sıcak olmasın bir de ağzı açılıp bebeği yakma vakaları olmus
Ben de bunu yazacaktım. En korktuğum şey ağzının açılması. O yüzden 1,5 veya 2,5 litrelik pet şişeye kaynar değil de sıcak su doldurabilirsiniz mesela ağzı açılsa bile yakmayacak derecede.

Su torbası yerine kiraz çekirdeği yastığı, patiği vs.
Bebekler için en güvenlisi bu ve bazen 8 aya kadar da devam edebiliyor sancılar.

Dışkılaması nasıl ? Hafif kanlı yada sümüksü mü ?

Alerji diyeti önce işe yararken sonradan işe yaramadığını düşündürüyorsa ve diyette kaçak olmadığından eminseniz bebeğinizin alerjisini alevlendiren bir şey yaşadınız demektir. Bunlar antibiyotik kullanımı, aşı ve amalgam dolgu oluyor genelde. Benim bebeğim de alerjikti ve her aşıdan sonra alerjisi alevlendi. 6 ay aşısına dikkat edin, bizim hayatımız 6 ay aşısından sonra kabusa döndü, 3 -5 sebzeyle beslendim aylarca ama çocuğum yine de rahatlayamıyordu. Bir de aşı detoksunu araştırın, aşıyla alınan ağır metalleri vücuttan atmaya başladığında belirtileri hafifler. Ben detoksa kızım 14 aylıkken başladım ve yuzde 70 geriledi alerji bir hafta içinde.

Bana da aynı şeyi söylemişlerdi biz 6 aylıkken rahatladık. Rezene , kimyon, anason tohumlarından çay demleyip iciyodum bu bir nebze rahatlatıyo.
Ayrıca bebeğinizin uyanık kaldığı sürelere dikkat edin eğer gereğinden fazla olursa da sancı çekiyo gibi kivranir. Yavaş yavaş uyku eğitimi de vermeniz sizi rahatlatır.

gaz sancısının sebebini öğrenmeye odaklı olun benim yiğenimde böyleyli en son doktora götürdüğümüzde süte ve süt ürünlerine alerjisi olduğu öğrendik.ondan sonra ablam uzunca bir süre tüketmedi peynir vs yavaş yavaş düzeldi durum.1 yaşına kadaar yine devam ediyoredu ara ara ablam sütlü kahve bile içse cocuk gazlanıyordu

Mukuslu idi. Sut alerjik zaten. ben diyet yapıyorum. ilk zamanlar duzeldi gibiydi sonra yine başladı. artik zaptedemiyorum. geceleri kucagima bilr alamiyorum
Benim oğlumda da süt alerjisi vardı. Ben sadece emziriyordum , sizin gibi diyet yaptım ama ne diyet... Beslenme şeklimi tamamen değiştirdim. Süt ürünlerinin dışında daha bir çok şeyi listemden çıkardım doktorumun tavsiyesiyle. Diyet ve oğluma uygulanan bir kaç seanslık akupunktur biraz rahatlattı ama tamamen geçmedi. Bu böyle 8-9 ayına kadar sürdü. Gaz sancıları azaldı fakat bu kez gece uyanmalara başladı. Suan Mart’ta 4 yaşında olucak ve hala geleceleri bir kaç kez mızıldanır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…