Gaz problemine çözüm!

blackone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
4
0
40
arkadaşlar gazlı olan annelere yardımcı olacak yöntemim var ben denedim.çok şükür işe yaradı.sizlerde faylananın die söylemek istedim..benim bebeğimde gaz problemimiz vardı ilaç kullanmamak için çok direndim.ve bi arkadaşımın dr gitmesi ile ona önerdiiğini bende denedim ve işe yaradı.ister her emzirmeden sonra ister gece uyuturken emzirme işlemi bittikten sonra bir kaç damla sütünüze bi iki damla limon sıkın ve bebeğe verin..gaz sıkıntısı ile karşılaşmıycaksınız.umarım sizlerin bebeğinde de işe yarar...

çok önemli bilgi vermişsin sağol gaz sancılarından bende çok çektim bidaha çocuğum olursa yaparım

valla dün kızım acayip derecede ağlama komasına girdi

gazdan morarana kdar ağladı dr acile götürdük gaz sancısı dedi,ilaç varsa verin dedi
rezene,metsil ve limon verdim hangisi yaradı işe bilmiyorum

limonu komşudan alıp en son verdim

ama limondanmı bilmiyorum bugün sadece limon vericem

hee bide dr sordum 20cc ılık şekerli suya 3damla limon damlat ver dedi
gaz için
demekki limon gaza iyi geliyo

kızlar şimdi gördüm yarın bende denicem gaz bizim içinde büyük sorun işallah çare limondadır.

aaa gerçekten mi
ben oğlum hıçkırdığı zamanlar verirdim onun hiç gazı olmazdı...
demek limondanmış...
kızım bir gazlı bir gazlı bi deneyelim bakalım...
eşime tel açayımda gelirken alsın gelsin...

kızlar bana bu tarifi doktor kızım sarılık olduğunda vermişti bunula sarılık olmaz eğer sarılık olursada atlatır demişti

limonu denemek lazım gerçekten .. eğer işe yarıyosa ilaç kullanmaktan daha iyidir .sağol verdiğin bilgi için

:1rolleyes:tmm canım kusura bakma ben sadece ilk mesajları okuyorum...
ilk mesajda öyle yazıyo ya...
bunu görmemişim...:1rolleyes::1hug:

bugün nedense çok gazımız var, bi denicem az sonra ben de, inşallah işe yarar, sabaha yola çıkıcaz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…