Kızlar yukarıda ki konumu biliyorsunuz. Gaz problemi doktora verdiği gaz için ilacı değiştirdik.. Nurse harvyes şurup verdi.. şurubu verdikten sonra bekleyecek miyiz yoksa gaz çıkarma hareketleri yapacak mıyız? Tecrübeli anneler yardım lütfenKızlar selam
18 günlük bebeğim var ve gaz sorunlarımız başladı. Doktor damla verdi kullanıyorum . Kimyon , rezene de ben kullanıyorum ama çıkarmasına rağmen huysuz . Karnını doyuyorum , altını değiştiriyorum ama yok gene huysuz .. hala gazı var diyor annem anason verelim küçükken size veriyordum diyor . . Siz nasıl atlattınız bu dönemi acaba ?
Masaj yapsanız iyi olur...gaz damlalarini kullanirken de yapabilirsiniz.doktor önerisi dışında anason falan kullanmayın.anason uyuşturur bebeği. ayrıca daha çok küçük yan etki,alerji yapabilir.Kızlar yukarıda ki konumu biliyorsunuz. Gaz problemi doktora verdiği gaz için ilacı değiştirdik.. Nurse harvyes şurup verdi.. şurubu verdikten sonra bekleyecek miyiz yoksa gaz çıkarma hareketleri yapacak mıyız? Tecrübeli anneler yardım lütfen
Damla değil de şurup verdi . Akşam 5 gibi verdim bi kere ağızdan çıkardı ama yetmiyor herhdle gazı var , hala yatırıyorum kısa süre sonra uyanıyor. Cidden üzülüyorum bazen kendmi de yetersiz hissediyorum gibi geliyor . Bakamıyorum sanki ben bu çocuğaMasaj yapsanız iyi olur...gaz damlalarini kullanirken de yapabilirsiniz.doktor önerisi dışında anason falan kullanmayın.anason uyuşturur bebeği. ayrıca daha çok küçük yan etki,alerji yapabilir.
Yok zaten vermem ..Anason mu ? Sakin haa..
Damla ya da surup fark etmez kullanırken masaj yapabilirsiniz. Yetersizlik hissi çok normal siz elinizden geleni yapiyorsunuzdur eminim ama bazi bebekler kolik bebek olunca ne yapsanız fayda etmiyor.Damla değil de şurup verdi . Akşam 5 gibi verdim bi kere ağızdan çıkardı ama yetmiyor herhdle gazı var , hala yatırıyorum kısa süre sonra uyanıyor. Cidden üzülüyorum bazen kendmi de yetersiz hissediyorum gibi geliyor . Bakamıyorum sanki ben bu çocuğa
Ben bugün ilk defa şurubu kullandım, doyurduktan sonra verdim doğru mu yaptım bilmiyorumDamla ya da surup fark etmez kullanırken masaj yapabilirsiniz. Yetersizlik hissi çok normal siz elinizden geleni yapiyorsunuzdur eminim ama bazi bebekler kolik bebek olunca ne yapsanız fayda etmiyor.
Gaz için olan masajlari yapın. Sling ya da kanguru kullanabilirsiniz.bebek hamaği denediniz mi bilmiyorum bazı bebeklerde cok ise yarıyor.beyaz gürültü ile unutmayı deneyebilirsiniz.youtube dan kolik bebek müziği diye yazip aratin.kolayliklar diliyorum
Daha yeni dünyaya adapte olmaya çalışıyor.. ama bu zamanlar için 1 saatlik uyku gerçekten çok az. Beslenip uyuması lazım şu an...kolikte genelde günün belli saatlerinde ağlama krizi şeklinde geçiriyorlar. Tok olduğuna emin olun düzenli besleyin..yarım kundak deneyebilirsiniz.ayrica oda sicakligi bile etkiliyor.cok sıkı giydirmeyin mesela..sizden 1 kat fazla olması yeterli. Geçeceğini bilin ilk zamanlar zor ama geçiyor unutuluyor bileBen bugün ilk defa şurubu kullandım, doyurduktan sonra verdim doğru mu yaptım bilmiyorum..
Masajların hepsini yapıyorum .. beyaz gürültü hayatımızda zaten youtubeden ..
eşim en büyük destekçimdi ama son bi kaç gündür sanki evden kaçmak için vardiyasını geceye yazıyor . İlk haftasını müdürü yazmış , önümüzde ki haftasını kendisi istemiş . Neymiş kendi vardiyasına dönmek istiyormuş . Sanki bizim yanımızda durmak istemiyor gibi . Kaçmak için işe sarılıyor . İlk zamanlar baya yardımcı oluyordu çünkü .. kolik müziği de dinliyoruz sürekli gece sürekli açık telefonumda ..
mesela bugün banyo yaptı . Banyo yaptı ise uyuması lazım gündüzden beri 1saatlik uyku ile duruyor .. ve ben ağlıyorum
Ben bugün ilk defa şurubu kullandım, doyurduktan sonra verdim doğru mu yaptım bilmiyorum..
Masajların hepsini yapıyorum .. beyaz gürültü hayatımızda zaten youtubeden ..
eşim en büyük destekçimdi ama son bi kaç gündür sanki evden kaçmak için vardiyasını geceye yazıyor . İlk haftasını müdürü yazmış , önümüzde ki haftasını kendisi istemiş . Neymiş kendi vardiyasına dönmek istiyormuş . Sanki bizim yanımızda durmak istemiyor gibi . Kaçmak için işe sarılıyor . İlk zamanlar baya yardımcı oluyordu çünkü .. kolik müziği de dinliyoruz sürekli gece sürekli açık telefonumda ..
mesela bugün banyo yaptı . Banyo yaptı ise uyuması lazım gündüzden beri 1saatlik uyku ile duruyor .. ve ben ağlıyorum
Banyo yapmasına rağmen 1saatlik uykuDaha yeni dünyaya adapte olmaya çalışıyor.. ama bu zamanlar için 1 saatlik uyku gerçekten çok az. Beslenip uyuması lazım şu an...kolikte genelde günün belli saatlerinde ağlama krizi şeklinde geçiriyorlar. Tok olduğuna emin olun düzenli besleyin..yarım kundak deneyebilirsiniz.ayrica oda sicakligi bile etkiliyor.cok sıkı giydirmeyin mesela..sizden 1 kat fazla olması yeterli. Geçeceğini bilin ilk zamanlar zor ama geçiyor unutuluyor bile
Açken mi ben tokken veriyordum tamam bi dahakine ilacı verir öyle doyururum ..Açken verin şurubu çok fazla beyaz gürültüye maruz kalmasın sonra alısır bebis ve bu günler elbet geçecek