Bebek Beslenmesi gaz için neler yapıyoruz paylaşalım mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
sevgili anneler bebeklermizin en büyük derdi büyük ihtimalle gaz problemidir.anneler için de kabus olur bazen neler yapıyorsunuz neler iyi geliyor tecrübeli anneler veya çözüm bulanlar paylaşırsanız çok iyi olur.önce ben paylaşayım.1 haftalık bebeğim var zinco damla kullanıyorum.ayaklarının altına adaçayı yağı (acı elma yağı) sürüyorum..sıcak tutuyorum tabi oğlumu karnına,sırtına hafif masaj yapıyorum şimdilik bunları yapıyorum.ama ilk bebeklerimde onlar ikizler,karınlarına ılık ayarda fön makinası tutuyorduk elimin üzerinden tabi.bacaklarını karnına doğru itip çekiyorduk.iyi geliyordu.silzer neler yapıyorsunuz..

sevgili anneler bebeklermizin en büyük derdi büyük ihtimalle gaz problemidir.anneler için de kabus olur bazen neler yapıyorsunuz neler iyi geliyor tecrübeli anneler veya çözüm bulanlar paylaşırsanız çok iyi olur.önce ben paylaşayım.1 haftalık bebeğim var zinco damla kullanıyorum.ayaklarının altına adaçayı yağı (acı elma yağı) sürüyorum..sıcak tutuyorum tabi oğlumu karnına,sırtına hafif masaj yapıyorum şimdilik bunları yapıyorum.ama ilk bebeklerimde onlar ikizler,karınlarına ılık ayarda fön makinası tutuyorduk elimin üzerinden tabi.bacaklarını karnına doğru itip çekiyorduk.iyi geliyordu.silzer neler yapıyorsunuz..

colinox damla tavsiye edebilirim.eczacıyım hastalarım çok memnun kaldı yeğenime de bu damlayı kullanıyoruz

n çare motilium die bidamla kullandık 10 gün gaz sorunu çzüldüğ gibi

canım sab simplex diye bi ilaç var. cok meshur gaz sancısı konusunda. bir de bir sifacıdan duymustum cörek otu yagını cok hafif ocakta ısıtıp bebgin karnına masaj yapıyosun. ayrıca karnını ovup ayaklarını karnına dogru itersen o da faydalı oluyo.

canım sab simplex diye bi ilaç var. cok meshur gaz sancısı konusunda. bir de bir sifacıdan duymustum cörek otu yagını cok hafif ocakta ısıtıp bebgin karnına masaj yapıyosun. ayrıca karnını ovup ayaklarını karnına dogru itersen o da faydalı oluyo.

teşekkür ederim çörekotu yağını duymuştum ama içiren vardı fakat içirmeyi düşünemem ama sürebilirim.şimdi de bir yazı okudum gaz ilaçları kolon kanserine yol açıyor diye korktum.rezene veya kimyon çayı içirenler de var ama doktorlar önermiyor annem verdi bir iki kere.faydası oldu mu bilmiyorum normalde ben karşıyım ama insan bebeğin öyle acı çektiğini görünce şaşırıyor bazen dün gece 4 saate yakın ağladı yavrum

benim bebeğimde 1 aylık felaket gaz sancısı çekiyor.denemediğimiz gaz ilacı kalmadı.(zinco,nurse harveys,bififrom,sab simplex)ne yapcağımızı bilemez olduk.hepsi kısa süreli çare olldu.:50::50:

teşekkür ederim çörekotu yağını duymuştum ama içiren vardı fakat içirmeyi düşünemem ama sürebilirim.şimdi de bir yazı okudum gaz ilaçları kolon kanserine yol açıyor diye korktum.rezene veya kimyon çayı içirenler de var ama doktorlar önermiyor annem verdi bir iki kere.faydası oldu mu bilmiyorum normalde ben karşıyım ama insan bebeğin öyle acı çektiğini görünce şaşırıyor bazen dün gece 4 saate yakın ağladı yavrum

canım benim kızımda bugun 7 günlük oldu dün doktora gittik ... kontrollerimizi olduk..

gaz sancısı için kimyonu kaynatıp dibe çokmesini bekle 2-3 çay kaşığı ver dedi...

birde bitkisel aguline diye bitkisel bir damla verdi... 2 akşamdır benim kızda kıyameti kopardı...

bide bir sorun daha var gündüz bütün gün uyuyo uyandırmaya çalışsamda banamısın demiyo

eşim tane kimyon aldı ben de ağzıma attım yedim hemen oğlumu emziriyordum ki emerken gazını çıkardı.tesadüf müdür bilemedim ama bunu denemeye devam edicem.tadı da güzel.bende de gaz var iki gündür bende olunca onda da olacak tabi.bi geçseydi şu gazlı zamanlar bebelerimize de yazık bize de..Allah başka dert vermesin tabi

Back
X