Gaz damlası sorunu acilll

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
202
145
34
Merhaba. 40 günlük kızımda lpg taktırmışçasına asssllaaa bitmeyen gün geçtikçe çoğalan gaz sıkıntımız var.. Doktor daha 1 haftalıkken günde 5 damla forbiome önerdi. Kullandık kakasını falan düzenledi tamam. Sonra gaza fayda etmediğini anladım. Nurse harveys önerdi. Günde 5 damla dedi. Verdik ama asla rahatlamadı. 1 hafta kullanıp bıraktım. Sab simplex verdi geçen hafta amaa günde 5 damla dedi yine. E yine rahatlamadı kızım. Foruma bakıyorum herkese fazla fazla verilen damla bize neden 5 damla? Bebeğim zamanında ve kilosu yerinde doğdu şuanki kilosu da boyu da iyi gelişiminde sıkıntı yok prematüre olsa tamam ağır gelir dicem ama garip geldi. Siz ne kadar nasış hangi saatlerde kullanıyorsunuz? 0 uyku uyuyoruz wc bile gidemiyorum kafayı yicem

Bizim de 5 damlaydı kuzum. Ben de 2 markayı dönüşümlü kullanıyordum birini sabah birini aksam… banyo yaptır peşine masaj yap yağla bolca. O çok rahatlatıyor. İmkanın varsa spaya götür. Götürürdüm bütün gün uyurdu o günler. Hem su yoruyor hem de masajı uzun uzun yapıyorlar ya. Çok faydası oluyordu… ben kendim de içiyordum bebeğe de veriyordum rezene çayını. Onun cok faydasını gördüm. Bebek emiyorsa rezene çayı, kekik çayı ikisi de çok iyi geliyor. Özellikle rezene yani… kayısı tüket emiyorsa bebiş. Tuvalete de gaza da çok rahat çıkıyor o zaman. Sahsen bende damlalardan çok daha işe yaramıştı rezene

Benim kızımında aşırı olmasa da gaz sorunu vardı. Sab simplex kullandım. Günde 3 kere 5 damla verebilirsin demişti doktoru ama ben günde 1 kere veriyordum. Tam olarak iyi gelmese de biraz rahatlatıyordu. Bir kovaya ılık su doldurun bebişi ciplak bir şekilde kovaya sokun o çok işe yarıyor. Bol bol gaz masajı yaparsınız. Bazen ne yaparsan yap bu gaz sorunu düzelmiyor 4 ayına gelince kendiliğinden düzelecek. Birde bebeğe bitkisel çaylar içirmeyin. Ben süt üretimi devam etsin diye bir dönem rezene çayı içtim ve çocuğumun karaciğer enzimleri baya yükselmişti aylarca düşmedi. Bilginiz olsun.

Öncelikle sabırlar diliyorum:))) Nurse Harveys kullandık sancıları inanılmaz arttı.
Kiraz çekirdeği kemeri ve çorabı var duydunuz mu bilmiyorum.Kullananlar çok memnun.Bir de özellikle bacak egzersizi çok rahatlatıyor.O yavrum kendi kendine atamıyor gazı annesi Destek lazım o da egzersiz ile. Biz de aşamadık gaz sorununu ama bizim ki mama kaynaklı… Konuyu takipteyim.

Bol bol tummy time önermisti bize doktorumuz, bir de bisiklet pedal çevirme hareketi. Karnini ve ayaklarini hep sicak tutuyorduk. Akliniza gelebilecek bütün damla ve suruplari denedik.. Karin kaslari güçlenip ikinma hareketi yapana kadar biraz daha sabir, bizde 45 gün sürmüstü her gün totaled 1-1,5 saat tummy time ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…