• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları gaz çıkartmak

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yigitnil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
1.351
69
118
kızlar benim bebeğimin çok gaz sancısı oluyor.bir sürü bitkisel şurup denedim fakat fayda etmedi ben de kestim vermiyorum artık.size sormak istediğim ise başka.benim oğlum uyurken geğirmiyor.o kadar çok uğraşıyorum ama bir türlü gak sesini duyamıyorum.siz uyurken nasıl geğirtiyorsunuz?bu durum çok canımı sıkıyor sadece uyanıkken ağızdan gazını çıkarıyor.denemediğim yöntem de kalmadı ama bi sonuç alamadım

evet arkadasım bende karnını omuzuma yaslayıp sırtını ovuyorum zaten huzursuz oldugundan bellı oluyor gazı.. ovup bırazda vuruyorum hafıfce.. bazen gaz sesının cıktıgını duyuyorum ya alttan ya ustten :)
ama bazende hıc ses cıkmıyor uzun sure yapıyorum sonra yatagına bırakıyorum yıne huzursuzlanıyor acaba cıkarmak ıcın baska ne yontemler uygulayabılırız..

tekrar söylüyorum dereceyi deneyin bu bi yakınıma doktor tavsiyesi geçen gün tekrar sordum hiçbiy zararı yok dedi hatta doktor kendi önermiş böyle yapın diye onlar hep yapmışlar valla bende yapıyorum çok faydası oluyo o kadar rahat çıkarıyo ki dereceyi poposuna 3-5 kere sokup çıkarıyorum hem gazı çıkıyo hemde tuvaletini yapıyo zaten o kadar rahatlıyo ki daha üzerini giydirmeden sızıp uyuyo

Back