gaz çıkaramamak :(

kazhin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
126
78
48
Merhaba kızlar

3 gündür gaz çıkaramiyorum Karnım şiş ve gerçekten ağrıyor wcye zar zor çıkıyorum
Sizde var mı bunun çözümü?

Merhaba kızlar

3 gündür gaz çıkaramiyorum Karnım şiş ve gerçekten ağrıyor wcye zar zor çıkıyorum
Sizde var mı bunun çözümü?

Merhaba,

Umarım yasak değildir fakat eczanelerde satılan bitkisel olan bekunis diye bir ilaç var 1 tanesi bile faydalı.
her zaman uzun yoldan sonra, tatillerde başıma gelen sorundu yıllardır şişkinlik, artık bu ilaç hep yanımda hiç sorun yaşamıyorum.

Aktarlarda keten tohumu satılıyor. Bir kasık yersen ac karnına bagırsaklarını calıstıracak hemen. Bir de liptonun form plus diye bir cayı var, direk calıstırıyor bagırsakları o da.

Aslında bir ilaç var gaz için bir yan etkisi yoktur ama doktora giderseniz size yazacaktır. Geçmiş olsun

Kuru kayısı yiyin üstüne de ılık su.
Ama fazla kaçırmayın. :27:

Ingiliz sodasi nedir merakimi mazur gorun hic duymamistim :53:

Aktarlarda keten tohumu satılıyor. Bir kasık yersen ac karnına bagırsaklarını calıstıracak hemen. Bir de liptonun form plus diye bir cayı var, direk calıstırıyor bagırsakları o da.

ingiliz sodası her derde deva

Etkili mi değil mi bilmiyorum ama sütaş yovita yiyeblrsn.

kuru kayısı ye bol bol
ya da probiyotik yoğurtlardan.

Merhaba,

Umarım yasak değildir fakat eczanelerde satılan bitkisel olan bekunis diye bir ilaç var 1 tanesi bile faydalı.
her zaman uzun yoldan sonra, tatillerde başıma gelen sorundu yıllardır şişkinlik, artık bu ilaç hep yanımda hiç sorun yaşamıyorum.

Kızlar çok sağollun yurtdışında yaşıyorum söylediklerinizi bulmam imkansız gibi bişey
Ben genelde evde yaptığınız şeyleri söylersiniz diye bekliyordum
Ama kayısı ve ılık suyu denicem
Diğerleri zor :(

Bekunis al iyi geliyo

Ingiliz sodasi nedir merakimi mazur gorun hic duymamistim :53:

ben de duymamıştım. bizdeki toz sodaya benziyor. eczanelerde satılıyor. en güzel sabah aç krnına ılık bir bardak suya bir çay kaşığı kadar döklüyor. bir çok eye faydası var. ablam tuvalete çıkamadığı için içiyordu ben içtiğimde de gün boyu (af edersiniz) gaz çıkardım.

Kızlar çok sağollun yurtdışında yaşıyorum söylediklerinizi bulmam imkansız gibi bişey
Ben genelde evde yaptığınız şeyleri söylersiniz diye bekliyordum
Ama kayısı ve ılık suyu denicem
Diğerleri zor :(

ingiliz sodasını bulman mümkün. yurt dışında daha çok kullanılıyormuş.

Offf o bir de kalbe vurur..Sanci yapar..Sol tarafiniza yan olarak uzanip sag bacaginizi ileri geri hareket ettirin..kendinize cekin ve geri uzatin..tv de bir doktor soylemisti gaz cikarmaya birebir diye..

bacaklarını yükseğe koy, strestende olur vucudunu sıcak tut, sıcak duşta alabilirsin, hurma, kayısı, kiraz gibi bağırsakları çalıştıracak yiyecekler ye, ılık su iç. Geçmiş olsun

Offf o bir de kalbe vurur..Sanci yapar..Sol tarafiniza yan olarak uzanip sag bacaginizi ileri geri hareket ettirin..kendinize cekin ve geri uzatin..tv de bir doktor soylemisti gaz cikarmaya birebir diye..

bacaklarını yükseğe koy, strestende olur vucudunu sıcak tut, sıcak duşta alabilirsin, hurma, kayısı, kiraz gibi bağırsakları çalıştıracak yiyecekler ye, ılık su iç. Geçmiş olsun

Vallahi kızlar evde dediklerinizi yapacak alan yok evde lüzumsuz misafirler zaten onlar geldi geleli huzursuzum bi önceki konumda anlatmıştım :(

ingiliz sodasını bulman mümkün. yurt dışında daha çok kullanılıyormuş.

Resmini yolaman mümkün mü?
Yada detaylica ismini vermen
Çünkü burda o kadar çok sey var ki allahım insanda kafa kalmıyor

Back
X