Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gaz belası!!!
- Konu Sahibi CaRMiN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hepinize çok teşekkür ederim...
Çıkarmak istemiyorum, tamamen bitsin artık istiyorum çünkü sürekli bi gaz var.. çıkarmaya kalkarsam maazallah
Rezene ve papatyayı denicem ama rezene beni sarhoş gibi yapıyo
Deren, şimdi çok aklıma yattı senin dediklerin.. Walla olabilir çünkü midemde de hep bi ağırlık var...
Çıkarmak istemiyorum, tamamen bitsin artık istiyorum çünkü sürekli bi gaz var.. çıkarmaya kalkarsam maazallah
Rezene ve papatyayı denicem ama rezene beni sarhoş gibi yapıyo
Deren, şimdi çok aklıma yattı senin dediklerin.. Walla olabilir çünkü midemde de hep bi ağırlık var...
yok anam yok.. geçmiyo kalıcı benimki Saat 10 gibiydi alman çayının içine biraz rezene, kuru tarçın, bide sinameki koydum.. bi güzel demledim.. içtim sıcak sıcak...2buçuk saat oldu tık yok.. Ne tuvalete çıktım ne karnımın kurultusu geçti.. ooooyyy oyy!!! gazman oldum ben, uçucam yakında
yok anam yok.. geçmiyo kalıcı benimki Saat 10 gibiydi alman çayının içine biraz rezene, kuru tarçın, bide sinameki koydum.. bi güzel demledim.. içtim sıcak sıcak...2buçuk saat oldu tık yok.. Ne tuvalete çıktım ne karnımın kurultusu geçti.. ooooyyy oyy!!! gazman oldum ben, uçucam yakında
ben de öyleyim ya. şimdi bir form çay içtim .bi de masaj aleti ile karnıma masaj yaptım.titrete titret.azcuk rahatladım gibi
1 haftadır aynı derten muzdaribim karnım davul gibi,sancıda cabası:çok üzgünüm: ne wc ye çıkabiliyom nede şişlik iniyor:1no2:
1 haftadır aynı derten muzdaribim karnım davul gibi,sancıda cabası:çok üzgünüm: ne wc ye çıkabiliyom nede şişlik iniyor:1no2:
bende de aynı sorun var sorma ya cadum ama rezene biraz iy geldi bide sürekli lifli gıdalar yiyiyoyum:çok üzgünüm:
bende de aynı sorun var sorma ya cadum ama rezene biraz iy geldi bide sürekli lifli gıdalar yiyiyoyum:çok üzgünüm:
geçmiş olsun bitanem:teselli:
benim tuvaletle sorunum yok ki.. Bağırsaklarımın maşallahı var.. Çok düzenli çalışıyo ama karnımdaki gaz 7/24 hiç gitmiyo.. Bende bunu anlamıyorum.. Bu gaz neden oluyo... helb bi kurufasulye yada nohut yiyim yerimde duramıyorum.. Yediklerime de dikkat ediyorum zaten ama yok... Karnım şiş değil ama gurul gurul.Hayret bişe yaa!!!
geçmiş olsun bitanem:teselli:
sanada geçmiş olsun canım ya:teselli: