Cilt Bakımı Ürünleri Gatineau White Plan Skin Lightening Serisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

middlenight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
58
1
Merhaba
Ben cildimin bronz halinden kurtulmasını ve ten rengimi açmak istiyorum. Ten rengim buğday rengi. Esmer değilim ama beyaz da değilim. Uzun süredir araştırdım ancak düzgün bir ürün bulamadım. İki ay önce bu ürünlerin reklamını gördüm ancak ne türkçe ne ingilizce hiç bir geri dönüş, yorum vs. bulamayınca meraklandım. Üstelik bir değil bu serisi de 9 adet ürün var. Gündüzü, gecesi, gözü, serumu maskesi, toniği....

Kullanan var mı acaba ya da bilgisi olan.

evet birçok marka artık böyle seriler çıkarmaya başladı. ben de oriflame'nin fairness losyonunu gece kremi olarak kullanıyorum. onu alma nedenim alkole allerjim olması ve alkolsüz nemlendirici olarak o ay indirimde onun olmasıydı yoksa ten rengim zaten açıktı.

fakat kullanmaya başladıktan sonra cildimin renginde nötralize olma hali, yani cildimin her yeri homojen olarak aynı renk olmaya başladı. daha berrak ve duru bir ifade verdi. sanırım kullanmaya devam edeceğim bir ürün. yalnız spf özelliği yok. ben bu tür kremlerde yüksek filtre olmalı diye düşünüyorum, özellikle yaz için.

sözü edilen ürünü ben de merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…