• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GATA hemşirelik mülakatları

yesil8

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
126
1
621
Ankara
Ablalarım ben bu yıl öss ye girdim. Sadece ankara tercih yapabilceğim için çok fazla yer tutmuyor. matemaik,kimya mühendisliği falan yazdım. ama gata hemşirelik garanti. ve küçüklükten beri hep asker olmak istemiştim ama mülakatlar çok zorlar beni. hava harp okulunu kazandım ama gitmiyorum. eğer tavsiye ederseniz Gata hemşireliği tercihlerimin ilk başlarına yazıcam. ama mülakatlar nasıl, disiplin, iş imkanı, tayin herşey hakkında bilgi edinmek istiyorum ama bulamıyorum. nolur yardım edin 3 gün sonra tercihimi veriyorum..

gata hemşireliğin mülakatları yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra diye duymuştum tam bilmiyorum eğer mülakattan geçilmezse ortada kalma durumu da var bunu bi sor bence.insanlar kaç ay emek veriyo saçma yani bence önce mülakat olmalı.ama girebilirsen eğer bence çok güzel bir meslek hemşirelikte ilk akla gelen yer

olmazsa 2. tercihten girerim.. ama işte mülakatlara bağlı. sonuçlardan sonra mülakatlar ve eğer kazanırsam geçmem gerekir. mülakatlar nasıl öğrensem çalışma yaparım ama..

walla cnm kazanırsan yaşarsın bnden demesii
gata kadın doğum bölümnde yamış ve hemşireleriyle o kadar iç içe yaşadım kii çook iyi biliriim
inşallah kazanırsıın

ben gata da okuyorum mülakatlar yerleştirmeden sonra yapılıyor çok zorlayıcı değil merak etme elensen bile sonraki yaptığın tercihe yada alttakilere yerleştirilebiliyosun ösymye bildiriliyor:roflol:

Back
X