Kızlar sakin ama sakın inanmayın!!! Selenevleniyor.com sitesinde okudum ilk, bir kızın kişisel blogu gibi göstermişler ama direkt reklam amacli. Sitede başka bir deneyim veya hikaye yok, sadece ürünün gerçek kullanıcı gibi yapılıp reklamı mevcut bu kadar. Oradan ilacın sitesine yönlendiriliyorsun, orası daha beter, gülsem mi kızsam mı bilemedim! İnsanlari bu kadar aptal koymayin da bari biraz daha zekice seyler üretin! Yalandan yorumlar var dikkatlice bakın, sevda Turgut ve Havva Bakioğlu (güya) denen kişilerin resimleri aynı kisi :))) Bu kadın da kesinlikle Türk değil zaten, yabancı biri olduğu çok belli. Hemen hemen her yorumun yanında ellerinde kağıtla poz vermiş zayıf kızlar var. Kâğıtta neredeyse hep aynı şeyler yazıyor, birbiriyle sozlesmisler gibi. " Yemek yemeyi seven kullanmasın" "Aşırı tokum, yemek yiyemiyorum" veya "Yemek yemeyi özledim" gibi... Bunu yapsa yapsa 1 kişi yapar , 10 -15 kişi notla resim çekilip göndermez. Düzenbaz oldukları çok belli. Yok Avustralya da doktorlar yıllarca uğraşmış da sadece Türkiye'de satışı var ama !! Yapmayın etmeyin , vallahi dolandirici bunlar, paralarınıza yazik! İnşallah bu yorumumu okuyup da dolandırılmaktan kurtulan birileri olur.
Zayıflamanın kesin çözümleri var arkadaşlar fakat bunu asla piyasaya sürmezler, bundan emin olun. Çünkü zayıflama adına piyasada milyonlarca yöntem var , ilaç var, merkezler var, ürünler var, bu işte o kadar büyük paralar dönüyor ki aklınız almaz! O yüzden böyle garantili bir ilaç falan cikmasini beklemeyin. Çıkartmazlar anam! Cikarani daha o yolda çalışıyorken darp ederler, bundan emin olun.
Ev yapımı kefir için ve haşlanmış tavuk gogsu (ekmek yerine herşeyin yanında) yeyin. Kefir ve tavuk göğsü inanılmaz yok tutan sağlıklı besinler ve kilo vermeye de bire bir. Hızlı vericem diye vücudunuzu deforme etmek yerine kışın 9 ay hedef belirleyin ve yavaş yavaş yaza kadar 20-30-40 neyse , o kadar kilo verin. Ben öyle yaptım çok sağlıklıyım. İlaçlara aldanmayın.!!