• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Gastrit

kelebek4587

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
26
2
6
25
Merhaba arkadaşlar bende helikobakter pilori vardı antibiyotik kullandım geçti dediler fakat midem çok kaziniyor sürekli aç hissediyorum bunun için endoskobi yaptırdım hafif gastrit çıktı ben bu açlık sorununun nedenini bulamıyorum midemde ağrı yanma hicbirsey yok sadece sık sık acikiyorim insülin direncime bakıldı normal çıktı ben bunu gastrite bağlamalı miyim 5 aydır bu haldeyim probiyotik kullanmaya başladım lütfen bana yardımcı olun gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım

Merhaba arkadaşlar bende helikobakter pilori vardı antibiyotik kullandım geçti dediler fakat midem çok kaziniyor sürekli aç hissediyorum bunun için endoskobi yaptırdım hafif gastrit çıktı ben bu açlık sorununun nedenini bulamıyorum midemde ağrı yanma hicbirsey yok sadece sık sık acikiyorim insülin direncime bakıldı normal çıktı ben bunu gastrite bağlamalı miyim 5 aydır bu haldeyim probiyotik kullanmaya başladım lütfen bana yardımcı olun gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım
Benim annemde de aynı sorunlar vardı. Helikobakter cıktı onda da ve gastrit. Annemde eskisine göre cok yemek yemeye başladı. 58 kilo kadın 65lere kadar cıktı. Bu hastalıkta annemde yeni başladıgından bizde mide sorunundan dolayı böyle olduğunu düşündük. Ama bununla ilgili herhangi bi doktor muayenesinden gecmedi annem. Bence siz doktorunuza danışın böyle bir etkisi var mı gercekten diye. Belki hastalıkla değik hormonsaldır bazen insana sürekli yemek yeme hissi geliyor.

Bende öyle çok yemek yiyen birisi değildim 43 kiloydum şimdi 51 hangi doktora gidersem gideyim tanı konulmuyor bu hastalık değil diyorlar peki anneniz düzeldi mi duzeldiyse ne kadar sürede oldu bu cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙏

Bende öyle çok yemek yiyen birisi değildim 43 kiloydum şimdi 51 hangi doktora gidersem gideyim tanı konulmuyor bu hastalık değil diyorlar peki anneniz düzeldi mi duzeldiyse ne kadar sürede oldu bu cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
Annem şuan gastrit ve o bakteri için ilaç kullanıyor. Ama iştahı hala aynı bir değişme yok sadece midesine dokunmaması için belli başlı yiyecekleri yemiyor. Normal ekmek yemiyor onun yerine tam bugday ekmeği yiyor mesela.

Kullandığı ilaçları biliyor musunuz ben çok ağır ilaçlar kullandım mutlaka probiyotikle kullansın ondan sonra ben zaten bu şekilde oldum bende ilk bakteri varken hiç yemek yiyemiyordum

Kullandığı ilaçları biliyor musunuz ben çok ağır ilaçlar kullandım mutlaka probiyotikle kullansın ondan sonra ben zaten bu şekilde oldum bende ilk bakteri varken hiç yemek yiyemiyordum
Belkide kullandıgınız probiyotiklee iştahınızı acmıştır.

Yok ben hata yaptım işte o ağır antibiyotiklerleri probiyotiksiz kullandım günde 11 ilaç kullanıyordum şimdi düzeltmek için probiyotik kullanıyorum

Back