- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.135
- 598
- Konu Sahibi Gezegen8184
-
Rica ederim. Annem Çanakkale’ye gezmeye gitmişti. Oradan getirmişti. Attarda yoktur bence. Kız bildiğin zeytinyağı aslında ama eski usule göre öğütülmüş haliymiş. Gün yüzü görmeyecek, alimünyum folyaya sarılıydı şişesi.Çok teşekkür ederim zeytin sütünü nerden alıyoruz aktardan mı
Çok iyi bulurum şimdi ben onu çoookk teşekkür ederimRica ederim. Annem Çanakkale’ye gezmeye gitmişti. Oradan getirmişti. Attarda yoktur bence. Kız bildiğin zeytinyağı aslında ama eski usule göre öğütülmüş haliymiş. Gün yüzü görmeyecek, alimünyum folyaya sarılıydı şişesi.
Cnm sende gaz oluyormu nefes darlığı çok bunaldım yaÇok iyi bulurum şimdi ben onu çoookk teşekkür ederim
Olmazmı hatta günlerce gaz sancısı çekiyorum nefesim daralıyorCnm sende gaz oluyormu nefes darlığı çok bunaldım ya
Geçmiş olsun canım bendede aynısı yazıyor reflü yok diymi doktor ilaç verdimiArkadaşlar merhaba ben endoskopi oldum.anal gastrit yazıyor .Aman Amanda bişey çıkmadı ama benim iştahım hiç yok
Hep bunları yaşadım umarım hafifler ilaçlarla sıkıntıların ...yemeye çalış bwn Yiyemediğim için çok sıkıntı çekiyorum şimdi verdiğim kiloları alamıyorum da şimdi artık diyetisyen desteği düşnüyorumİlaç verdi.cnm.yarin.alacagim bende iştahsızlık var .Canim herseyi çekerdi bir aydır hiç bir şey istemiyor acikmiyorum kan degerlerim normal piskolojim bozuldu.yemek.borumda bir şeyler geziniyor .
3 yıldır bu hastalıkla cebelleşiyorum strese bağlı ortaya çıktı verdiğim kiloları alamadım iştahım bi gitti hala gelmiyor zorla yiyorum hayat kalitem bayağı düştü beslenme düzenimi yemek alışkanlıklarımı hep değiştirdim ama hala aynı midem hep dolu sanki ve bulantı çok oluyor bende maalesef ilk başlarda kudret narı kullanmıştım o şiddetini azaltmıştı doktor rennie vermişti ama hiç bir faydası olmadı bana 50 kiloyum şu an 1 ay oldu iştahım açılsın diye balık yağı hapına başladım ama asla açılmadı sadece omega 3 takviyesi almıs oldu vücudum hepimize rabbim şifa versin
Ağzınızda acı tat oluyor muydu benim geçmeyen metal tat ve bulantı varBen endoskopi oldum kronik gastrit ve reflü çıktı . çok ağrım vardı önce bulantıyla başladı sonrası bitmeyen bir ağrı oldu
Bende oluyor cnm ara ara amaArkadaşlar ağzınızda geçmeyen metal tadı oluyor mu yardımcı olur romatoloji nöroloji valla başım döndü geçmiyor metal tadı
Yok bende bulantı iştahsızlık acı tat hep var ya valla kötü hastayım galibaa ms miyim kansermiyim neyşm6delircemBende oluyor cnm ara ara ama
Hem gastrit ve midenizi iyileştirir hemde kilo almanıza yardımcı olurMerhabalar gastrit ve reflü sebebiyle 56 kilodan 46 kiloya düştüm ve uğraşmama rağmen bi türlü toparlayamıyorum direncim düştü bu durumu yaşayan varmı ? Nasıl kilo alabilirim ?
Geçmiş olsun multivitamin compleks ürünümüz var reflü ve gastrite çok iyi geliyor üstelik ürünlerin toksisite raporlari var hiçbir canlıya zarar vermeyen ürünler tercih edersen iletişime gecebilirsin benimleMerhabalar gastrit ve reflü sebebiyle 56 kilodan 46 kiloya düştüm ve uğraşmama rağmen bi türlü toparlayamıyorum direncim düştü bu durumu yaşayan varmı ? Nasıl kilo alabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?