• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastrit, reflü ve ülseri olan oruç tutmalı mı?

revenge11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
16
5
36
Arkadaşlar ramazana az kaldı. Midemde gastrit, reflü ve ülser var. Oruç tutmanın etkisi ya da zararı olur mu? Bu rahatsızlıkları olup da oruç tutan var mı? Benim bir arkadaşım tutmuyor. Ama ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :(

bende ülser ve mide fıtığı var dr.sorsam tutma diyo ama hiç bırakmadım çok şükür bazen agrım oluyo ama dayanılmaz değil.

Uzun süre aç kalmak kötü etkilemiyor mu? Ben gün içinde nerdeyse 2 saatte bir birşeyler yiyorum. Çok acıkıyorum. Mide rahatsızlıklarım yeni ortaya çıktı. Bu zamana kadar oruç tuttum hep. Ama yalnız yaşıyorum, birşey olur mu diye de açıkçası korkuyorum :(

bana bisey olmadı rabbımın izni ilede olmaz inşallah ..:))yıllardır var bende hepde tutarım alışıyosun azıcık acıkıp mıdem agırıyo ama cok sarsmıyo rabbım ramazan hurmetıne kolaylık veriyo bu ay degerli bi ay:))

Merhabalar ismim Esra 39 yaşındayım sağlık uzmanıyım reflü gastrit ve ülserli hastaları tedavi ediyorum ama bitkisel yollarla ülseri olan hastalarım en fazla 3 ay gibi bir sürede bitkisel ürünleri düzenli kullanarak tamamen iyileşti sizlere de yardımcı olmak isterim.Bana özelden msj atabilirsiniz

Back