Gastrit ? Lütfen yardım edin..

ozlmm91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
203
0
Merhaba kızlar.Ben şu son dönemlerde çook halsiz,yorgun ve uyuşuğum.İlk önce hareketsizliğe bağladım, koşmaya başladım ama o kadar yorgun oluyorum ki bıraktım. uykum olmamasına rağmen halsizlkten yataktan çıkamıyorum. sabah 4e 5e kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyorum sonra. erken kalksam bile gece uyuyamıyorum. ve iştahım çok açık. aslında kahvaltıyı edene kadar canım bişey istemiyor fakat yedikten sonra bi tatlı bi tuzlu bi tatlı bi tuzlu o kadar yiyorm,canm istiyor ki. bazen o kadr yedkten sonra midem bulanıyor, daha hiçbişey yiyemiyorum. bu bazen oluyor. iştahım kapanmak bilmiyo ben bu zamana kadar hep 47 48 kilolardaydım yemektn kaçardım 53 kilo oldum son günlerde de 55 oldum. kola,kahve fazla içmem ama cips,çikoalta çok yemeye başladım,mantı,patates gibi yemeklerle doyuyorum.salata yediğim zaman hçbşey ymemşm gibi oluyor.sigara kullanıyorum. kansızlık için doktora gittim hemogram yaptırdım.gastrit başlangıcı dediler ama internetten baKtım belirti olarak kilo kaybı, iştahsızlık diyor, mide ağrısı yanma ekşime diyor bunların hiçbiri yok bende. Sizce de gastrit midir? kilo almak istemiyorumm ..senağlama ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
valla gasstrıt fecı bırsey
ALLAH dusmanıma vermesın

fena bır mıde agrısı mıde yanması yasarsın sankı mıdende kazı calısması oluyo gıbı

bence baska bır doktora gıt

trıotlerıne baktır cnm

Son düzenleme:
Senin şikayetlerin gastrite benzemiyor canım .Mız mızın dediği gibi gastrit çok fena bir mide ağrısı ve yanma oluyor..yemek yedikten sonrada afedersin ağzına ekşi su geliyor çünkü bendede var biliyorum...Seninki daha çok tiroit ve gizli şekere benziyor ama sen yinede başka bir doktora çık araştırsınlar halsizliğin,iştahın neden diye..Geçmiş olsun canım a.s.

bende biopsi yapıldı sonucu gastrit çıktı.tesadüfi bakıldı başka birşey ararken.ben hiç mide agrısı yaşamadım.ve de aynen sen gibide iştahlıyım.

Merhaba kızlar.Ben şu son dönemlerde çook halsiz,yorgun ve uyuşuğum.İlk önce hareketsizliğe bağladım, koşmaya başladım ama o kadar yorgun oluyorum ki bıraktım. uykum olmamasına rağmen halsizlkten yataktan çıkamıyorum. sabah 4e 5e kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyorum sonra. erken kalksam bile gece uyuyamıyorum. ve iştahım çok açık. aslında kahvaltıyı edene kadar canım bişey istemiyor fakat yedikten sonra bi tatlı bi tuzlu bi tatlı bi tuzlu o kadar yiyorm,canm istiyor ki. bazen o kadr yedkten sonra midem bulanıyor, daha hiçbişey yiyemiyorum. bu bazen oluyor. iştahım kapanmak bilmiyo ben bu zamana kadar hep 47 48 kilolardaydım yemektn kaçardım 53 kilo oldum son günlerde de 55 oldum. kola,kahve fazla içmem ama cips,çikoalta çok yemeye başladım,mantı,patates gibi yemeklerle doyuyorum.salata yediğim zaman hçbşey ymemşm gibi oluyor.sigara kullanıyorum. kansızlık için doktora gittim hemogram yaptırdım.gastrit başlangıcı dediler ama internetten baKtım belirti olarak kilo kaybı, iştahsızlık diyor, mide ağrısı yanma ekşime diyor bunların hiçbiri yok bende. Sizce de gastrit midir? kilo almak istemiyorumm ..senağlama ne yapmam gerek?

merhaba ozlmm91,
bence kansızlık ile ilgili olarak yaptırdığın test ile sindirim sistemi hastalıkları tam olarak ortaya çıkmayabilir, bu yuzden bir iç hastalıkları uzmanına gorunmeni tavsiye ederim, endoskopi yapılarak midende tam olarak ne tür bir hastalıgın oldugunu ogrenebiliyorlar...umarim kotu birsey yoktur..sevgiler..

bende de gastrit var yıllardır
hiç iştahım yok ve mide ağrım var hele de bu sıralar:1no2:

Benimde seninle hemen hemen aynı şikayetlerim vardı dr.a gittim. Gizli şeker çıktı, ayrıca midemde de gastrit var. Daha dün bunun için acile gittim. Oradaki dr. Endoskopi çektirin dedi ama ben korkuyorum. Eşimde çektirelim ne varsa çıksın diyor. Sen birde şekerine baktır. İnan öyle uyuşuk oluyorumki bazen evimin işini yapamıyorum, adım pasaklıya çıkacak.

Endoskopi yaptırdım gerçekten çok kötü bir operasyon {ben o kdr hırpalandım ki bence operasyondu} o zamanlar mide ağrısı değildi şikayetim, kansızlığın sebebini araştırıyorlardı, ama üstünden nerdeyse bir sene geçti, son günlerde çok midem ağrıyor, kramplar giriyor, aklım hep midemde, istifra ediyorum sabahları işe giderken serviste :KK43: ilaç kullanmaya başladım ama işe yaramıyor... Tekrar endoskopi yaptırmak istemiyorum, bende ne var????

X