Merhaba kızlar.Ben şu son dönemlerde çook halsiz,yorgun ve uyuşuğum.İlk önce hareketsizliğe bağladım, koşmaya başladım ama o kadar yorgun oluyorum ki bıraktım. uykum olmamasına rağmen halsizlkten yataktan çıkamıyorum. sabah 4e 5e kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyorum sonra. erken kalksam bile gece uyuyamıyorum. ve iştahım çok açık. aslında kahvaltıyı edene kadar canım bişey istemiyor fakat yedikten sonra bi tatlı bi tuzlu bi tatlı bi tuzlu o kadar yiyorm,canm istiyor ki. bazen o kadr yedkten sonra midem bulanıyor, daha hiçbişey yiyemiyorum. bu bazen oluyor. iştahım kapanmak bilmiyo ben bu zamana kadar hep 47 48 kilolardaydım yemektn kaçardım 53 kilo oldum son günlerde de 55 oldum. kola,kahve fazla içmem ama cips,çikoalta çok yemeye başladım,mantı,patates gibi yemeklerle doyuyorum.salata yediğim zaman hçbşey ymemşm gibi oluyor.sigara kullanıyorum. kansızlık için doktora gittim hemogram yaptırdım.gastrit başlangıcı dediler ama internetten baKtım belirti olarak kilo kaybı, iştahsızlık diyor, mide ağrısı yanma ekşime diyor bunların hiçbiri yok bende. Sizce de gastrit midir? kilo almak istemiyorumm ..senağlama ne yapmam gerek?
Son düzenleme: