Gastirit ve bulantı yaşayan lütfen cevap

nur4913

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
367
60
25
Endoskopi yapıldı antral gastirit denildi en çok rahatsız eden bulantım yemek yemeye.korkar oldum bu kadarı bulantı yaparmi bazen çok iyi oluyorum bazen bı hafta boyunca bişey yiyemiyorum atak gibi geliyor değişik bişey psikolojim slt üst oldu tam iyi oldum derken başa sarıyor. Böyle yaşayan varmı yardımcı olun lütfen

Merhabalar sizi rahatsız eden besinlerin içeceklerin ne olduğunu not alıp deneyip onları hayatınızdan çıkarmanizi öneririm inanın kaç yıllık gastrit hastasıyım, artık gastritimin tutacağını bile önceden biliyorum 😅😅 mide bulantısı için de safra kesesi taşı olabilir mi o da bulantı yapar

Merhabalar sizi rahatsız eden besinlerin içeceklerin ne olduğunu not alıp deneyip onları hayatınızdan çıkarmanizi öneririm inanın kaç yıllık gastrit hastasıyım, artık gastritimin tutacağını bile önceden biliyorum 😅😅 mide bulantısı için de safra kesesi taşı olabilir mi o da bulantı yapar
İki kere ultrson oldum temiz dediler gastirit bulantı yapar diyorlar çok canım sıkılıyor 52.5, kiloyum yiemiorm iştahım yok kilo alamıyorum

Safra kesesi kan ve idrarda cikar mi acaba bi de nisan ayında tomografi çekilmiştim ama o zaman bulantim yoktu onda çıkmaz miydi safra kesesi taşı

X