Cilt Bakımı Ürünleri Garnier

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
98
27
Kizlar garnier in makyaj temizleyicisini ve yuz yikama jellerini kullanan var mi?? Cildim yagli ve sorunlu bi cilt. Bb kremini kullanip temizlerken de yine garnier ile temizlemek istiyorum. Tecrubesi olanlar yazarsa cok memnun olurum :)

Garnier nin yüz ve makyaj temizleme jelini kullandım bitirdim de çok memnundum yağlı ciltler içindi ama artık kuru bi cilt tipine sahibim bu yüzden başa ürün denemek istiyorum :) yağlı ciltler için ideal bi ürün o

Kizlar garnier in makyaj temizleyicisini ve yuz yikama jellerini kullanan var mi?? Cildim yagli ve sorunlu bi cilt. Bb kremini kullanip temizlerken de yine garnier ile temizlemek istiyorum. Tecrubesi olanlar yazarsa cok memnun olurum :)
neutrogene daha iyi bence..

Garnier yüzünden cilt tipim bozuldu. Ben uzak duruyorum. Dermokozmetik ürünler kullanmak daha sağlıklı. Ama garnier tarzı bir marka arıyorsan neutrogena yüz yıkama jelleri daha iyi kesinlikle. Makyaj temizleme olayında ise garnier bi tık daha önde. Henüz denemedim ama bloglarda filan baya övülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…