Sivilceli Ciltler Garnier ürünleri kullananlar ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ojeseverkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
75
4
benim yüzümde bu ara cok sivilce oldu ve acıyo da garnıerın 3 ü bi aradasını kullandm cok iyi ama sivilceme pek fayda etmio esas bakım kremi toniği ve temizleme sütü kullanmak istiyorum cildim karma ve yasım 20 çene bölgemde sivilce dha cok kullanan arkadaslardan öneri bekliyorum...

canım geçmiş olsun. sivilce için exfobrush kullan. fırçalı başlığı var güçlü ve etkili bi yöntem bence. ben bir süre kullandım etkisini gördüm ama düzenli kullanman lazım.

olabilir denemeyi düşünüyorum canm cok saol :)
canım ürünleri secerken içerisinde granül olmasın ve peeling ozellıgı bulunmasın yeter .. cunku granul cildin üst tabasında soyulma yenıleme yaptıgı ıcın sivilcenin yayılmasına sebep olur ( güz. uzmanıyım da o bakımdan ) garnier ıyı markadır

hadi ya bende sivilcem için garnier 3 ü bi arada kullanıodum peeling özelliği var bi kaç gndur bıraktım gül suyu ve sudocrem srdum baya hafifledigini gördüm söndüler ve gidiolar şimdi bu ürünü kullanmim mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…