• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier Sultan Bakırı

MissPoine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
7.753
9.873
448
Konu ile ilgili başlık açıldı mı bilmiyorum ama bu rengi deneyen var mı kutudaki renk çok güzel görünüyordu benim saçlarım sarı çok açık değil , bakır tonları tutar mı ve tekrar açtırmak istesem kolay açılır mı kızlar yardım :44:

tamda bugun boyadım bu renge sacımı.benım sacımda sarı ıdı.resımdekının aynısı oldu.yalnız boyadıktan sonra beklerken baktım kırmızıya donuyor gıbıydı telas yaptım ama yıkayınca alakası olmadıgını anladım.sarıya donmede bence sorun olmaz cunku bu tur rennkler zamanla akıyor.yaptım gıttı valla esımde begendı ılk defa bukadar farklı bır ton kullandım

benimde saçım sarıydı sultan bakırına boyadım açık bi renk elde etmek istiyordum fotoğraftaki gibi.. açık kumralla karıştırıp boyadım ama çok koyu bi renk oldu kızıla yakın kutudaki renkle alakası yok umarım biran önce akar ve açılır $bakirsarisacrengi3.jpg

bnmde saçlarım sarıydı ve de açık sarıydı. boyadım çok koyu bi turuncu oldu. allahtan hemen aktı ama o kadar açık saç böyle koyu turuncu olsun hayret bişey valla.

Öncelikle,yazdığım bi konuya cvp geldiğini nerden anlıyorum? yazdığım msjlara girip konuları tek tek tarıyorum çok uzun ve sıkıcı oluyo,bilen varsa yardım edebilir mi ? Sorunun cvbına gelince... =) şu anda açık turuncu sarıya kaçıyo ama inanılmaz mat,dip de gelince çok tuhaf oldu. ben memnun değilim değiştiricem renk bakıyorum işte. bu renkler çabuk akıyo sevmiyorum =(

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/585835-meshur-sultan-bakiri-akinca-boyle-oluyor-kizlar.html#post28136566 kızlar bu konu altında resim göreceksiniz,akınca nasıl duruyor bilin öyle boyayın ben hiç bu kadar cansız görünen bir renk hayal etmemiştim. Bir de konu altında bir durum paylaştım değerli fikirlerinizi bekliyorum, öpüldünüz

Back