Saç Rengi ve Saç Boyama garnier sarı ve açık kestane bakırı karıştırsam?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
613
448
merhaba arkadaşlar...çok çabuk saç rengimden sıkılan biriyim. daha geçen hafta loreal castinge boyamıştım. ama kendi bakır saçlarımı özledim yine. birçok markayı denedikten sonra, garnier, natural colors ve lorealden başka marka kullanmamaya karar verdim. elimde şu an garnierin 9 numara sarısı var. saçlarım şu an böyle:

garnier sarı ile garnier 5.4 açık kestane bakırı karıştırsam,böyle bir renk elde edebilir miyim:

benim saçım karameldi sonra ben üzerine karamelle sarıyı karıştırıcaktım fakat altın karamel yoktu gittiğim yerde bende sarıyla kahve köpüğünü karıştırdım palette deluxe ama çok kaliteli ve hemen akmıyor cnm şuan o 2. resimdeki gibi oldu biraz önce boyadım ama sarı yetmiyor saçı açmadan yaptığımız için o yüzden daha açık sarı alman lazım ben bir dahakine dore sarıyla yapıcam papatya sarısı var istersen onunla karıştır karameli yada o bakırı ancak öyle o renkler olur çünkü zeminin koyu biraz boyarsan sonucu yaz :13:

cevabın için çok teşekkür ederim canım. geçmişte benim kahve köpüğü denemem oldu palette deluxe ile. hatta palette naturals açık karamel de denedim. ama çok turuncu-dore sonuçlar aldım. kaşlarımın rengine de dokunmadığım için doğal durmadı pek...saçım normalde koyu kahve ama çok kolay açılıyor, fakat açılınca da turuncu oluyor. o nedenle biraz kızıllık da olsun istiyorum. bu yüzden sarının içine açık kestane bakır katmayı düşündüm. aslında açık kestane bakır tek başına çok hoşuma gitti (kutudaki resim), ama saçımı koyulaştırabilir diye sarı katacağım. yani uzun sözün kısası, bu resimlerdeki renkleri elde etmem acaba zor mu?

tabiki zor değil ama sarıyla tam istediğin renk olmaz daha açık sarı ekle papatya sarısı gibi o zaman bu renge yaklaşırsın 2. boyamada rengi bulursun :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…