Lekeler, Çiller GARNIER Saf & Temiz 3'ü 1 arada deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
Arkadaşlar merhaba,bugün Garnier saf temiz 3ü 1 arada aldım.Kullanmadan önce yorumlara göz atmak istedim.Cildim yağlı.Günlük makyajımda bile hemen yağlanıyo ve parlıyo iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor ve makyaj akıyor yağ yüzünden.Benim yüzümde her hangi bir siyah noktadır falan yok.Çil de yoktu.Ama yaz dolayısyla güneş etkisiyle yavaş yavaş artık bendede az az çıktı.Çok görünmesede yaz günü hergün makyaj yapamıyorum ve iğrenç duruyor yüzümde.Acaba bu ürünün çilleri geçirme özelliği veya kapatma özelliği var mıdır? Ve bir kaç yorumda bende sivilce çıkardı dediler.Bunu merak ediyorum.Bende de çıkartabilir mi?Lütfen yardımcı olun..teşekkürler..

ayy ben çok memnunum ondaan :)
ama yazdığı gibi kullanmıyorum
cildim çok yağlı ve dayanıklıdır hassasiyet sorunum yok
onu yüzüme sürüyorum iyice kuruyor sonra çatlayan yerlerden başlayarak ovalayarak soyuyorum :)
cildimin rengi açılıyor tam bir peeling oluyor :) ama hassas bir cildin varsa karışmam :)
siyah nokta falan kalmıyor :) yağlanma da ciddi derecede azalıyor :)

kızlar benim cildimde son 2 aydır küçük küçük beyaz sivilceler çıktı, iz de bıraktı yaa ağzımın kenarlarında özellikle.. sıkıyorum, iyice temizliyorum, üstüne de kolonya sürüyorum.. 1 ay sonra aynı yerden tekrar.. kökten çözer mi bu ürünler :/

kızlar benim cildimde son 2 aydır küçük küçük beyaz sivilceler çıktı, iz de bıraktı yaa ağzımın kenarlarında özellikle.. sıkıyorum, iyice temizliyorum, üstüne de kolonya sürüyorum.. 1 ay sonra aynı yerden tekrar.. kökten çözer mi bu ürünler :/

Benimde hep çenemde çıkar sivilce pütür pütür yüzümde başka yok tek orda gözükünce kocamaaan hoş bir görüntü olmuyo. Bende dun gece denedim ama suyla temas ettirmedim yani şöyle maske yaptım direkt. Sonra guzelce yıkadım yumuşacık oldu yatarkende dove la yıkayıp nemlendiricimi sürüp yattım. Bende hep yolarım sivilcelerimi. Yine yoldum ve bugün soldu kırmızılık gitti hafifledi düzenli yapacağım umarım tekrar çıkmaz. Ben bilmediğim kozmetik markası kullandığım için çıktı hep güzel temizliyor emin olabilirsin umarım birdaha aynı sorunla karşılaşmayıznkızlar

ben üzüm çekirdeği ekstreli olanından aldım sivilceden başımı alamadım...bırakınca sivilceler geçti...şimdi el sabunu olarak kullanıyorum...ama inşallah sana iyi gelir...temizlemesi pek başarılı değil...orta karar diyelim...

bide eğer yakınlarında watsons varsa canım watsonsun yeşil çay ağacı özlü toniği var...yağlı ciltler için üretilmiş bi tonik...çok güzel temizliyor...fazla yağı alıyor ciltten...yüz temizleme köpüğüde var ben ikisinden de çok memnunum...tonik kötü kokuyor ama etkisi süper tavsiye ederim...

Ben kullanıyorum.. Peeling olarak kullanıyorum çok memnunum.. Sanki ten rengimi açıyor :21:

eğer akne sorunu yaşıyorsan kullanma derim. ben de bir ara denemek için almıştım. tek tük sivilcesi çıkan insandım kullandıkça bütün yüzüme yayıldığını fark ettim. siyah noktaları da geçirmek yerine daha belirgin hale getirmişti. sonradan öğrendim ki mesele üründen değil cilt tipinden kaynaklanıyormuş. doktora peeling yapıyorum ama yine de azalacağına artıyor demiştim de fırçayı yemiştim:KK17: sivilceli ciltlerde peeling meğer daha kötü sonuçlar verirmiş, derinin altında uyuyan sivilceleri de uyarır çıkmasına neden olurmuş. sivilceleri artırdığını söyleyenler de muhtemelen benim gibi olanlardır. diğer kişilerde nasıl sonuç verir bilemem tabi.

eğer akne sorunu yaşıyorsan kullanma derim. ben de bir ara denemek için almıştım. tek tük sivilcesi çıkan insandım kullandıkça bütün yüzüme yayıldığını fark ettim. siyah noktaları da geçirmek yerine daha belirgin hale getirmişti. sonradan öğrendim ki mesele üründen değil cilt tipinden kaynaklanıyormuş. doktora peeling yapıyorum ama yine de azalacağına artıyor demiştim de fırçayı yemiştim:KK17: sivilceli ciltlerde peeling meğer daha kötü sonuçlar verirmiş, derinin altında uyuyan sivilceleri de uyarır çıkmasına neden olurmuş. sivilceleri artırdığını söyleyenler de muhtemelen benim gibi olanlardır. diğer kişilerde nasıl sonuç verir bilemem tabi.

Cilte göre değişir rengini açıyor mu fark etmedim zaten çok açık tenliyim hiç sevmem beyaz ten renk açuyormuş diye duydum 1ay olarak duzenli kullanıcam eğer memnun kalmazsam bırakırım zaten

Arkadaşlar merhaba,bugün Garnier saf temiz 3ü 1 arada aldım.Kullanmadan önce yorumlara göz atmak istedim.Cildim yağlı.Günlük makyajımda bile hemen yağlanıyo ve parlıyo iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor ve makyaj akıyor yağ yüzünden.Benim yüzümde her hangi bir siyah noktadır falan yok.Çil de yoktu.Ama yaz dolayısyla güneş etkisiyle yavaş yavaş artık bendede az az çıktı.Çok görünmesede yaz günü hergün makyaj yapamıyorum ve iğrenç duruyor yüzümde.Acaba bu ürünün çilleri geçirme özelliği veya kapatma özelliği var mıdır? Ve bir kaç yorumda bende sivilce çıkardı dediler.Bunu merak ediyorum.Bende de çıkartabilir mi?Lütfen yardımcı olun..teşekkürler..

Ürünü bugün aldım gece uyumadan önce deneyeceğim...İnşallah güzeldir bakalım artık yorumlarımı yazarım size

Ürünü kullandım arkadaşlar memnunum, Çok ciddi bir değişiklik yok cildimi temizleyip arındırdığını aynı zamanda da nemlendirdiğini düşünüyorum
bi yan etkisi (leke ve sivilce/akne) yok şimdilik
Bakalım zamanla kullandıkça fikrim değişirmi, inşallah değişmez diyorum

arkadaşlar ben garnıer 3 1 arada aldım yeni kullamaya başladım fakat sabah kullanıyorum akşamda kullanmam gerekiyormu onu bılmıyorum yoksa sadece sabah kullansam yeterli olur mu?

Yani bi ferahlık hissi veriyo ama gözle görülür bi değişiklik yaratmadı bende . Fakat uzun süre düzenli kullanmadığımıda belirtmek isterim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sadece günün kirini alıyor başka birşey yaptığını sanmıyorum bir şişe almıştm bittiğinde tekrar almadım

kızlar ben kullanıyorum cildim yağlı ve gerçekten işe yarıyo.tabi cilt tipine göre değişebilir kimine iyi geliyo kimine ters etki yapıo.ama ben gayet memnunum cildimi tertemiz yapıo sivilce lekelerim vardı boyutları küçüldü hergün sabah akşam kullanıyorum tavsiye ederim :nazar:

kızlar ya kocamın yüzünde stres kaynaklı sivilceler var, kıyamam aşkım her sabah traş olurken nerdeyse ağlayacak.. traş bıçağını bıraktırdım çünkü kanadıkça yayılıyo, traş makinesi kullanıyor ama iyileşmedi bi türlü.. cildi de yağlı acaba bunu kullansak işe yarar mı ki ben stresten çok cildinin yağlı olmasına bağlıyorum

Ben ekim ayında almıştım ve ara ara kullanıyodum , cildim çok yağlı ve çok fazla siyah nokta mevcut . Sivilcelerle başım dertteydi zaten bir türlü kurtulamıyodum. Düzenli kullanmadığım halde tüm siyah noktalarımı ve sivilcelerimi geçirdi artık ne siyah nokta ne de sivilce çıkıyo . Çok memnun kaldım . Hala arada kullanıyorum yüzümü rahatlatıyo ve yumuşacık yapıyo tavsiye ederim.

Herkes olumlu yorum yapmış ben hergun kullanmıyorum cildimde aşırı soyulmaya neden oldu artık sivilceli bölgelere uyguluyorum, soyulması normal mi Acep?

Kızlar ben kullanmaya başladım yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ve cildimde minik minik sivilce çıkmaya başadı. Sizlerde de böyle bişey oldu mu yoksa ilk bu şekilde tepki verip daha sonra sivilceler azalıyor mu? Normalde yüzümde ayda 4,5 tane sivilce anca çıkar.

Ben epeydir kullanıyorum ve memnunum. Yüzde soyulma yapması da bana göre iyi birşey, ölü deriyi atıyor zamanla.
Ve Neybel Neybel , sivilce sorunu olmadı bende. kardeşim de kullanıyor, onda da olmadı.

X