kızlar saç rengim en son 774 fındık kabuğu ile boyanmıştı. bende dip boyamaktan sıkıldım artık kendi tonuma yakın bir kahveye boyamaya karar verdim ve garnier olia 5.0 aldım. üstünde kahve yazıyor. ama içinden çıkan bildğiniz siyah. sağdan da baksan siyah soldan da.. yansıma falan değil yani.. siyah... alttaki renk açık diye akacağını umut ediyorum ama baya hayal kırıklığı oldu. seride 5'in aşağısını hiç merak etmiyorum artık bundan daha siyah nasıl olur bilmiyorum ama kesin daha beterdir. gelelim boya hakkındaki diğer yorumlarıma;
garnier serilerini seven biri olarak amonyaksız diye satılan bu boyanın daha yumuşak yapacağını bekledim. yanılmışım, boyadan sonra kazık gibi oldu saçım. içinden çıkan krem yumuşattı..
boyama sırasında çok dökülme oldu... bi an kel kalıcam sandım..
beyazları kesin kapatır benim saçımı zift gibi siyah yaptı sağolsun o yüzden kesin kapatıcılık özelliği iyidir...
garnierin diğer boya serilerini alabilirim ama olia defteri benim için kapandı...
son bir not: 6.0 videolarına baktım olianın.. normalde onu alacaktım ama renk dore yansımalı acayip bişi gibi geldi. pek beğenmedim. bi de istediğimden açık diye 5.0 a karar vermiştim. ama 6 ve 5 arasındaki ton farkı o kaaddaaarrr çok ki.. almaya karar verirseniz aklınızda olsun.