Saç Rengi ve Saç Boyama garnier nutrisse mürdüm rengi (koyu saçlara özel)resimli

• Konu Sahibi Konu Sahibi emdev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

emdev

Ziyaretçi
buda benim eski kestane saçım.bu rengi kullananlar varsa memnun kaldırlar mı yazmalarını rica ediyorum.
ben yine özüme dönmek istiyorum.morla kızıl arası birşeymiş.koyu saçlarda çok güzel duruyormuş.
benim eski saçıma benziyor sanki.
ne renk yapmam lazım eski halime dönebilmem için?

Son düzenleyen: Moderatör:
emdev canım bu daha çok kızıla kayıyor benim istediğim o koreal casting 316 no olan yanimor a kaçn istiyorum ben ..ebay dan araştırıcam birazdan ... bende boyarım belki,o bayayı bulursam tabii.o sıralar bulamamıştımakannehir

emdev canım bu daha çok kızıla kayıyor benim istediğim o koreal casting 316 no olan yanimor a kaçn istiyorum ben ..ebay dan araştırıcam birazdan ... bende boyarım belki,o bayayı bulursam tabii.o sıralar bulamamıştımakannehir

birde bu vardı benim begendiğim bitkisel boya bu hem

mor kestane bu da süper...

Phyto Phyto Color Bitkisel Saç Boyası No:4V (P935) Yoğun Mor...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben büyük resim bulamamıştım.sen bulmuşsun eline sağlık olumunekankayizsmile
sanırım bu kızıl yoğunlukta.bilmiyorumkismile
bende bunu dün googleda saçlara bakarken gördüm.morumsu kızılımsı çok güzel bir renk diye tavsiye edilmiş.ne yapsak bende bilemedim ki cnm eyvahedigeldismile

canım ben mor bazlı saç istiyorum seninki kızıl daha çok ...sen hangisini istersen ...kaydirigubbakcemile3
ben daha önce patlıcan moru da kullandım oda hoş ama sadece gün ışığında mor yansımaları görülebiliyor yada ışık altında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…